fashionably late

Rob Goossens was te laat voor interview met Ryan Reynolds

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Een ster van wereldformaat spreken, dat willen we allemaal wel. Rob Goossens (31) is het als journalist wel gewend, maar onlangs zat 'ie bij een afspraak met acteur Ryan Reynolds (46) toch behoorlijk in de stress...

"Ik had de tijd doorgekregen, maar dat was de New York-tijd"

Rob vertelt in een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast dat hij afgelopen week niemand minder dan Ryan Reynolds mocht interviewen. "Ik moest hem, dacht ik, zondagochtend interviewen. Dus ik zat klaar in mijn hotelkamer in Berlijn, te stressen omdat ik niet heel sterke WiFi had en mijn 5G-verbinding viel ook om de haverklap weg. Maar ik bel in en toen was er niemand", vertelt Rob.

Dat de wereldster een beetje later is, dat kan de journalist nog begrijpen. Maar dat er ook niemand van het PR-bureau in de Zoom-link zit, vindt hij verdacht. Maar wat blijkt: Rob zit klaar op het verkeerde tijdstip. "Ik had de tijd doorgekregen, maar dat was de New York-tijd. Dus ik moest vijf uur later pas er zitten."

Acteurs T.J. Miller en Ryan Reynolds leggen ruzie bij
Lees ook

Acteurs T.J. Miller en Ryan Reynolds leggen ruzie bij

Op zich geen probleem, maar Rob moet die middag óók nog terugvliegen uit Berlijn - mét vriendin en baby. "Ik moest om kwart voor vijf inbellen. Ik zat toen in de auto in de stromende regen, overal file. En te stressen dat de TomTom op dat moment zei dat we om 17.12 uur thuis waren en 17.15 uur zou het interviewen beginnen."

Uiteindelijk komt hij welgeteld één minuut eerder thuis, maar ook de acteur blijkt aan de vroege kant te zijn: Rob ziet het interview namelijk op zijn telefoon al aanvangen. "Ik kon mijn huis al zien en toen begon het interview ineens." Gelukkig is het een zogenaamd round table-interview, waarbij meerdere journalisten in de Zoom-call zitten. Rob is niet als eerste aan de beurt, waardoor het gesprek uiteindelijk prima verloopt en hij thuis is tegen de tijd dat hij zijn vraag mag stellen. Al krijgt hij naderhand wel van zijn vriendin op zijn kop: zij vindt het alle stress niet waard.

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ryan ReynoldsLuuk IkinkRob GoossensDe BLVD Podcast