smeekbede

Simon Cowell wil opnieuw tv-programma maken met Britney Spears

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSimon Cowell wil opnieuw tv-programma maken met Britney Spears
RTL

Zijn samenwerking met Britney Spears (40) jaren geleden is zo goed bevallen dat Simon Cowell (63) graag nog eens een tv-programma zou willen maken met de zangeres. De Britse televisiemaker bekende in een interview dat hij Britney heeft gesmeekt contact met hem op te nemen over een mogelijk nieuw project.

"Ik had een fantastische band met haar"

De twee zaten in 2012 in het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van The X Factor in de jury. Een nieuwe realityshow met de zangeres ziet Simon wel zitten. Tijdens het interview met E! News richtte hij zich direct tot Britney en vroeg haar 'terug te komen en een show met mij te maken. Dat zou geweldig zijn', zei hij. "Ik ben dol op haar. Ze is heel interessant en getalenteerd."

Simon Cowell dronk en rookte al op 8-jarige leeftijd
Lees ook

Simon Cowell dronk en rookte al op 8-jarige leeftijd

Voordat ze samen in het door Simons bedachte zangprogramma te zien waren als jurylid spraken ze elkaar soms urenlang, herinnerde Simon zich. "We hebben zo lang aan de telefoon gehangen om over X Factor te praten", aldus de 66-jarige tv-persoonlijkheid, die 'een kant van Britney heeft gezien die niet veel mensen kennen'. "Ze was superslim, had echt goede ideeën over hoe je iemand kan helpen bij zijn of haar carrière, wat van cruciaal belang is als je jurylid wordt in zo'n show. Ik had een fantastische band met haar."

Lees meer over
Simon CowellBritney Spears