I'm Gonna Getcha Good!

Shania Twain wil 'magie' maken met Harry Styles

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPShania Twain wil 'magie' maken met Harry Styles
RTL

Samenwerken met Harry Styles (28) zou voor Shania Twain (57) 'een droom' zijn, vertelt de countryzangeres op het onlineplatform 'TalkShopLive'. De Canadese trad eerder dit jaar al met de Britse zanger op tijdens Coachella, maar zou graag bij andere projecten met hem 'magie' willen maken.

"Schrijf dat maar op, zorg dat het gebeurt"

"Een samenwerking zou mijn droom zijn, ja. Hij is nu druk met films maken, maar dat zou ik ook geweldig vinden. Schrijf dat maar op, zorg dat het gebeurt! Dat wordt magisch, zeker weten", blikt de zangeres, bekend van hits als 'That Don't Impress Me Much' en 'You're Still The One', vooruit.

Kaartjes winnen voor het concert van Harry Styles in Amsterdam? Klik dan hier.

Harry Styles verrast Coachella-publiek met gastduet Shania Twain
Lees ook

Harry Styles verrast Coachella-publiek met gastduet Shania Twain

Op dit moment bereidt Twain zich voor op de release van haar nieuwe album Queen of Me, dat op 3 februari uitkomt. Het zou zomaar kunnen dat er snel meer platen volgen, want in coronatijd heeft ze naar eigen zeggen genoeg materiaal geschreven om meer platen mee te vullen. "De coronaperiode gaf me meer tijd dan ik verwachtte. Ik heb eigenlijk voor vier albums aan liedjes geschreven. Ik was zo productief, dit is pas het begin."

Lees meer over
Harry StylesShania Twain