Leef

André Hazes werkt aan nieuwe muziek: 'Zijn lekker bezig'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes werkt aan nieuwe muziek: 'Zijn lekker bezig'
RTL

André Hazes (28) is bezig met nieuwe muziek. De zanger is op schrijfkamp met onder anderen Snelle (27) en Diggy Dex (42), deelt hij donderdag in zijn Instagram Story. Diggy Dex heeft eerder meegeschreven aan André's grootste hit 'Leef'.

"We gaan weer beginnen"

"We zijn lekker bezig en we hebben er zin in." Zowel 'bekende' als 'nieuwe schrijvers' zijn mee op het schrijfkamp, zegt de zanger. In een video is te zien dat in elk geval zo'n twintig mensen mee zijn op het kamp. "Dus ja we gaan binnenkort weer komen jongens. We gaan weer beginnen." Wat voor muziek in de maak is en met wie Hazes allemaal aan muziek werkt op het kamp, deelt hij niet.

André Hazes blikt melancholisch terug op laatste optreden: 'Tot snel'
Lees ook

André Hazes blikt melancholisch terug op laatste optreden: 'Tot snel'

Hij zet met zijn beslissing om met anderen in zee te gaan wel kwaad bloed met zijn huidige (of zelfs oude) liedjesschrijvers. Die laten het volgende van zich horen:

André maakt volgend jaar na een periode van rust zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. De zanger annuleerde de vorige editie en andere optredens omdat hij een burn-out had. In zijn onlangs verschenen Videoland-documentaire is te zien dat de zanger worstelde met verslavingen en daarvoor hulp had gezocht.

Lees meer over
André Hazes