KANYE BIJNA NIET GELOVEN

De vechtscheiding is officieel voorbij: Kim Kardashian en Kanye West écht uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDe vechtscheiding is officieel voorbij: Kim Kardashian en Kanye West écht uit elkaar
RTL

Het heeft langer mogen duren dan menig vechtscheiding, maar Kim Kardashian (42) en Kanye West (45) zijn ein-de-lijk uit elkaar. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'E!', die de scheidingspapieren in handen heeft.

Volgens de papieren krijgen Kim en Kanye de gezamenlijke voogdij over hun kinderen, wat betekent dat North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3) de helft van de tijd bij beide ouders zullen zijn.

Daarnaast moet Kanye zijn ex Kim ook nog eens 200.000 dollar (193.000 euro) alimentatie per maand betalen en moet hij voorzien in de medische zorg van zijn kinderen, net als dat hij opdraait voor de kosten van hun studie.

Kim Kardashian en dochter North gaan los op muziek van Ch!pz
Lees ook

Kim Kardashian en dochter North gaan los op muziek van Ch!pz

Kim en Kanye trouwden in 2014. In 2021 vroeg Kim de scheiding van de rapper aan. Sindsdien hebben de twee over en weer met de welbekende modder naar elkaar gegooid. Zo haalde Kanye meermaals uit naar Kims toenmalige vriend Pete Davidson.

Ondanks alle haat en nijd, heeft Kim de realiteit onder ogen gezien. Zij en Kanye blijven voor altijd familie. In de video hieronder vertelt ze over hun verstandhouding.

Lees meer over
Kim KardashianKanye West