KUN JE GORDONDER OP ZEGGEN

Gordon krijgt bijzondere rol op huwelijk Prince Charming-koppel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ferdipoolGordon krijgt bijzondere rol op huwelijk Prince Charming-koppel
RTL

De langverwachte bruiloft van Marvin (31) en Ferdi (30), het koppel dat ontsprong uit het eerste seizoen van 'Prince Charming', belooft nu al hysterisch te worden. Gordon (54) is namelijk hun trouwambtenaar.

"Onze trouwambtenaar is gevonden"

De mannen zijn speciaal naar Dubai afgereisd om Gordon daarvoor te vragen. En om hun teint bij te werken, aan het verbrande velletje van Ferdi te zien. 'Wedding update!' schrijven ze op Instagram bij onderstaande foto. 'Onze trouwambtenaar is gevonden. Deze lieverd op links gaat ons op 21 juni trouwen.' Marvin voegt eraan toe dat hij het 'bijzonder' vindt om getrouwd te worden door 'hun lieve vriend'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marvin en Ferdi willen graag in het buitenland trouwen
Lees ook

Marvin en Ferdi willen graag in het buitenland trouwen

Marvin en Ferdi dromen van een romantische ceremonie in Italië, het land waar ze elkaar ook leerden kennen tijdens de opnames van Prince Charming in 2019. "We zouden heel graag in het buitenland willen trouwen, dat staat natuurlijk ook in lijn met hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe we zijn verloofd", zeiden ze daar eerder over in een aflevering van Aran on Tour. "We willen echt een bruiloft met alles erop en eraan."

Of het een bruiloft in het buitenland wordt, is nog niet bekend. 

Lees meer over
GordonPrince Charming