Schoonmaakstop

Caroline uit B&B Vol Liefde onder het mes gegaan: 'Even in revisie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Caroline uit B&B Vol Liefde onder het mes gegaan: 'Even in revisie'
RTL

Caroline, die vorig jaar meedeed aan 'B&B Vol Liefde', zal haar schoonmaakdoekje even moeten laten liggen. Op haar Instagram laat ze namelijk weten dat ze een operatie heeft ondergaan en daardoor even uit de roulatie is. Haar toekomstplannen staan dan ook even in de ijskast.

Caroline deelt op haar Instagramaccount een foto van zichzelf waarop duidelijk te zien is dat ze in een ziekenhuisbed ligt. Op haar schouder prijkt een groot stuk verband of pleister. 'Even in de revisie voordat er nieuwe avonturen komen', zo schrijft ze bij de foto. Dank lieve mensen van de Bergman Clinics voor jullie goede zorgen.' De hashtag #schouderoperatie maakt duidelijk waaraan ze is geopereerd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

B&B Vol Liefde-ster Caroline moet noodgedwongen B&B verkopen
Lees ook

B&B Vol Liefde-ster Caroline moet noodgedwongen B&B verkopen

Caroline was vorig jaar één van de meest besproken deelnemers van B&B Vol Liefde. De B&B-eigenaresse hoopte de liefde van haar leven te vinden, maar liet achteraf weten ook vooral mee te hebben gedaan om publiciteit te krijgen voor haar B&B 'Rose’s Heart' in Bad Kleinkircheim. Helaas bleek ze dubbel pech te hebben: haar relatie met Eric sneuvelde kort na het programma en vervolgens moest ze ook nog noodgedwongen haar B&B verkopen en spatte haar buitenlandse droom dus in één keer uit elkaar. Inmiddels woont ze weer in Nederland waar ze in Alkmaar een bescheiden appartementje op de kop heeft getikt.