CRY ME A RIVER

'Justin Timberlake maakt zich niet druk om boek Britney Spears'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Justin Timberlake maakt zich niet druk om boek Britney Spears'
RTL

Justin Timberlake (42) trekt zich niets aan van de nieuwe aandacht voor zijn voormalige romance met Britney Spears (41). De zangeres brengt op 24 oktober haar memoires uit, waarin ze onder meer schrijft dat ze rond 2000 een abortus liet uitvoeren omdat Justin dat als haar toenmalige vriend wilde.

"Justin is bezig met muziek", deelt een insider met E! News. "En hij houdt van wat hij maakt." Volgens de bron voelt de zanger en acteur zich zelfs 'geweldig' en heeft hij het met zijn vrouw Jessica Biel momenteel 'zo druk' met de opvoeding van hun zoons Silas (8) en Phineas (2).

Britney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'
Lees ook

Britney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'

Justin, die nog niet publiekelijk is ingegaan op de beweringen van zijn ex, was destijds 'absoluut' niet blij met de zwangerschap van de zangeres, zo pent Britney in haar memoires. "Hij zei dat we er niet klaar voor waren om een baby in ons leven te hebben, omdat we veel te jong waren." De zangeres had de abortus niet gedaan als ze in haar eentje de beslissing had genomen en noemt het 'een van de pijnlijkste dingen' die ze in haar leven heeft meegemaakt.

Justin en Britney dateten tussen in 1999 en 2002 en gingen volgens Britney uit elkaar nadat hij vreemd zou zijn gegaan.

Lees meer over
Justin TimberlakeBritney Spears