BRITNEY'S CONFESSIONS

Britney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'
RTL

Britney Spears (41) zou tijdens haar relatie met Justin Timberlake (42) zwanger zijn geweest en een abortus hebben gepleegd omdat hij dat wilde. Dat schrijft de zangeres volgens ingewijden in haar aankomende memoires, waarvan het Amerikaanse tijdschrift 'People' een stukje deelt.

Britney zou in haar boek vertellen dat ze rond 2000 had ontdekt dat ze in verwachting was, vertellen meerdere bronnen aan entertainmentsite TMZ. De zangeres twijfelde naar verluidt of ze de baby wilde houden, deels vanwege haar religieuze opvoeding. Na emotionele gesprekken besloten de twee, die toen rond de negentien jaar waren, echter dat een abortus de beste keuze voor hen was.

Britney Spears: 'Nieuwe vrijheid zorgde voor uitdagingen'
Lees ook

Britney Spears: 'Nieuwe vrijheid zorgde voor uitdagingen'

People bevestigt dat nieuws met een fragment uit The Woman in Me.

"Het was een verrassing, maar voor mij was het geen tragedie. Ik hield zoveel van Justin. Ik had altijd verwacht dat we op een dag samen een gezin zouden hebben. Dit zou gewoon veel eerder zijn dan ik had verwacht", schrijft Britney, die destijds rond de negentien jaar was. "Maar Justin was absoluut niet blij met de zwangerschap. Hij zei dat we er niet klaar voor waren om een baby in ons leven te hebben, dat we veel te jong waren."

 

Als de zangeres destijds in haar eentje de beslissing had gemaakt, dan had ze 'het nooit gedaan', zegt ze. "Maar Justin was er zo zeker van dat hij geen vader wilde worden." Britney noemt haar abortus 'een van de meest pijnlijke dingen' die ze in haar leven heeft meegemaakt.

Britney en Justin waren tussen 1999 en 2002 samen. Britney kreeg later twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline. Justin heeft twee kinderen met zijn vrouw Jessica Biel.

Lees meer over
Britney SpearsJustin Timberlake