TAYLOR'S VERSION

Taylor Swift is The Rolling Stones de baas met hernieuwde plaat

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTaylor Swift is The Rolling Stones de baas met hernieuwde plaat
RTL

Met de hernieuwde versie van haar album '1989', getiteld '1989 (Taylor's Version)' staat de Amerikaanse zangeres Taylor Swift (33) deze week direct bovenaan in de Album Top 100. Op gepaste afstand volgt 'Hackney Diamonds', het nieuwe album van The Rolling Stones dat een week eerder uitkwam.

1989 (Taylor's Version) is het vierde opnieuw opgenomen album van Taylor, uitgebracht op 27 oktober 2023 via Republic Records. Het is een heropname van 1989, dat Taylors vijfde studioalbum was. Op de plaat staan hits als Bad Blood, Blank Space en Shake it Off. De oorspronkelijke versie, uitgebracht in 2014, is terug te vinden op de 41e plek. Een week geleden stond de plaat nog op de negende positie. Met twee andere albums, Lover en Midnights, staat Taylor nog in de top tien van de hitlijst.

Taylor Swift verbetert eigen Spotify-record met heruitgave 1989
Lees ook

Taylor Swift verbetert eigen Spotify-record met heruitgave 1989

Een andere hoge nieuwe binnenkomer is het muzikale duo Acda en de Munnik. Met hun nieuwe album AEDM staan zij deze week op de derde plaats. Het duo speelde onlangs hun eerste drie reünieconcerten. In december dit jaar volgen er nog drie.

Lees meer over
Taylor SwiftRolling Stones