NAAKTE WAARHEID

Britney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt
RTL

Wie met enige regelmaat een kijkje neemt op het Instagramprofiel van Britney Spears, ziet daar veel bloot voorbijkomen. In haar memoires 'The Woman in Me', die dinsdag verschijnen, legt de 41-jarige zangeres uit waarom ze die naaktfoto's maakt en deelt.

"Als mensen ook duizenden keren door andere mensen waren gefotografeerd voor goedkeuring van anderen, dat ze zouden begrijpen dat ik nu veel plezier haal uit het poseren zoals ik me sexy voel"

'Ik weet dat veel mensen niet begrijpen waarom ik ervan hou om naakt of in nieuwe jurken foto's van mezelf te maken', schrijft La Spears in een fragment van het boek dat nu al is gepubliceerd door The New York Times. 'Ik denk, als mensen ook duizenden keren door andere mensen waren gefotografeerd voor goedkeuring van anderen, dat ze zouden begrijpen dat ik nu veel plezier haal uit het poseren zoals ik me sexy voel.'

Voorverkoop boek Britney in de lift na abortusonthulling
Lees ook

Voorverkoop boek Britney in de lift na abortusonthulling

Britney stond van 2008 tot eind 2021 onder curatele van haar vader, nadat ze in 2008 een mentale inzinking had gehad. Sinds het bewindvoerderschap is beëindigd, deelt de zangeres vaak foto's van zichzelf waarop zij naakt te zien is.

Lees meer over
Britney Spears