IT'S BRITNEY BITCH

Britney Spears: 'Boek niet bedoeld om iemand te beledigen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears: 'Boek niet bedoeld om iemand te beledigen'
RTL

Britney Spears (41) heeft vier dagen voor het uitbrengen van haar memoires, als reactie op berichtgeving in de media, gezegd dat het geenszins haar bedoeling is om wie dan ook te beledigen. In een bericht op onder meer X schrijft de zangeres vrijdag dat de komst van het boek een nieuw hoofdstuk in haar leven opent, om zo het verleden achter zich te laten.

"Het doel van mijn boek was absoluut niet om iemand te beledigen. Dat was wat ik toen deed, dat is verleden tijd"

'Het doel van mijn boek was absoluut niet om iemand te beledigen. Dat was wat ik toen deed, dat is verleden tijd!', zegt Britney, die ook vertelt dat ze vanwege de negatieve krantenkoppen omtrent haar persoon vier jaar geleden besluit de muziekscene te verlaten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Christina Aguilera wil niet benoemd worden in boek van Britney Spears
Lees ook

Christina Aguilera wil niet benoemd worden in boek van Britney Spears

De memoires, die voor het grootste deel over twintig jaar geleden zouden gaan, ziet ze als een goed vertrekpunt voor de toekomst. 'Het is een boek waarvan ik eigenlijk niet wist dat het geschreven moest worden. Hoewel sommige mensen beledigd kunnen zijn, heb ik er voor een betere toekomst allerlei dingen mee af kunnen sluiten. Ik hoop dat ik bij anderen, die zich gekwetst of niet begrepen voelen, de pijn kan verlichten.'

Een van de onthullingen die La Spears in het boek doet is dat ze rond 2000 een abortus liet uitvoeren, omdat haar toenmalige vriend Justin Timberlake dat wilde. De nu 42-jarige zanger, die tussen 1999 en 2002 datete met Britney, heeft zelf nog niet gereageerd op de beweringen van zijn ex.

Lees meer over
Britney Spears