HIT ME BABY ONE MORE TIME

Britney Spears deelt opnieuw video waarin ze danst met messen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears deelt opnieuw video waarin ze danst met messen
RTL

Britney Spears (41) heeft wederom haar (nep)messen uit de kast gehaald om daar eens een stevig potje mee te gaan dansen. Beelden daarvan deelt de zangeres op Instagram, een aantal uur nadat is uitgekomen dat zij in het verleden zwanger was van haar ex Justin Timberlake (42) en toen abortus heeft gepleegd.

"Maak je geen zorgen"

Bij de video, waarop Britney een hele choreografie uitoefent met haar nep-messen, schrijft ze: 'Kom langs, maak je geen zorgen, ik heb een heel uitnodigend huis met mijn nep-messen."

Het is dus niet de eerste keer dat de 'Toxic'-zangeres haar nep-bestek uit de la pakt om er dansjes mee te doen. Eind september deed ze dat ook al en toen is zelfs de politie langsgegaan bij haar huis om te checken of alles wel goed ging. En daar moest Britney dan weer weinig van hebben.

 

Britney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'
Lees ook

Britney Spears was zwanger van Justin Timberlake: 'Hij wilde abortus'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maandag kwam naar buiten dat Britney rond 2000 een abortus heeft laten uitvoeren omdat haar toenmalige vriend Justin Timberlake dat wilde. Dat verhaal heeft ze opgetekend in haar memoires, 'The Woman in Me', die op 24 oktober verschijnen. Het Amerikaanse tijdschrift People heeft al een fragment uit het boek gedeeld.

"Het was een verrassing, maar voor mij was het geen tragedie. Ik hield zoveel van Justin. Ik had altijd verwacht dat we op een dag samen een gezin zouden hebben. Dit zou gewoon veel eerder zijn dan ik had verwacht", schrijft Britney, die destijds rond de negentien jaar was, in haar boek. "Maar Justin was absoluut niet blij met de zwangerschap. Hij zei dat we er niet klaar voor waren om een baby in ons leven te hebben, dat we veel te jong waren."

Lees meer over
Britney Spears