GIMME MORE!

Regisseur sluit vervolg van Britney-film Crossroads niet uit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Regisseur sluit vervolg van Britney-film Crossroads niet uit
RTL

Regisseur Tamra Davis sluit een vervolg van haar film Crossroads (2002) niet uit. Volgens de regisseur zijn er ideeën en is erover gesproken, maar liggen er nog geen concrete plannen.

"Ze is zo briljant"

De regisseur heeft het met een van de producenten van Crossroads, met wie ze nu samenwerkt, over een eventueel vervolg gehad. De producent heeft het daar ook over gehad met de hoofdrolspeelster Britney Spears. Ook zou schrijfster Shonda Rhimes een idee hebben. "Dus wie weet of dat nog tot leven komt", zegt Tamra tegen het Amerikaanse blad Entertainment Weekly.

Britney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt
Lees ook

Britney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt

Davis hoopt dat Shonda, ook de bedenker van onder meer Grey's Anatomy, betrokken zou zijn bij een mogelijk vervolg. "Ze is zo briljant."

Crossroads gaat over drie vriendinnen die op zoek gaan naar zichzelf tijdens een roadtrip. De film kreeg destijds vernietigende recensies, maar wordt door fans van Britney Spears gezien als een klassieker. Crossroads is komende week opnieuw te zien in de bioscoop, ook in Nederland, omdat de memoires van Britney dinsdag uitkomen.

In haar boek 'The Woman in Me' schrijft de zangeres ook over de opnames van haar filmdebuut. Ze vond het acteren lastig en kon haar personage moeilijk loslaten, zo is te lezen in het fragment dat het tijdschrift People eerder deze week deelde. "Op die manier leven, half als jezelf en half als een fictief personage, is gestoord. Na een tijdje weet je niet meer wat echt is."

Britney Spears doet in haar boek wel meer onthullingen:

Lees meer over
Britney Spears