HAPPY SINGLE

Kim Kardashian wil minstens 2 jaar vrijgezel zijn: 'Nog één jaar te gaan'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian wil minstens 2 jaar vrijgezel zijn: 'Nog één jaar te gaan'
RTL

Kim Kardashian (43) is momenteel niet op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. De realityster gelooft dat het goed voor haar is om minstens een jaar als vrijgezel door het leven te gaan. Dat zegt Kim in de realityserie 'The Kardashians', die om haar en haar familie draait.

"Ik denk dat het heel erg goed voor mij is"

Een jaar geleden heeft Kim al aangegeven dat ze twee jaar single door het leven wilde gaan. "Dus ik heb nog een jaar te gaan", legt ze uit. "Ik denk dat het heel erg goed voor mij is. Ik ben ook niet op zoek, maar het lijkt wel of ze me steeds vinden. Maar ik ben niet op zoek", aldus de realityster.

Kim Kardashian houdt zich aan leeftijdsgrens na breuk met Pete Davidson
Lees ook

Kim Kardashian houdt zich aan leeftijdsgrens na breuk met Pete Davidson

Kim heeft een bewogen liefdesleven gehad. Zo was ze van 2000 tot 2004 al eens getrouwd met een muziekproducent en van 2011 tot 2013 met basketballer Kris Humphries. Tussen die huwelijken in had ze een knipperlichtrelatie met American footballspeler Reggie Bush.

De bekendste persoon met wie Kim een relatie had, is Kanye 'Ye' West. De twee trouwden in 2014, kregen vier kinderen, maar zijn inmiddels uit elkaar. Na haar derde huwelijk kreeg Kim nog kort een relatie met komiek Pete Davidson, die inmiddels ook is stukgelopen.

Lees meer over
Kim KardashianThe Kardashians