I KID YOU NOT!

Halina Reijn regisseert nieuwe film met Nicole Kidman en Antonio Banderas in de hoofdrollen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHalina Reijn regisseert nieuwe film met Nicole Kidman en Antonio Banderas in de hoofdrollen
RTL

Nicole Kidman (56), Antonio Banderas (63) en Harris Dickinson (27) gaan rollen spelen in de nieuwe film 'Babygirl' van Halina Reijn (48). Dat bevestigt de filmmaker na berichtgeving hierover in Amerikaanse media. De Nederlandse gaat de film regisseren. Het wordt haar tweede Engelstalige film na de vorig jaar uitgebrachte satirische horror 'Bodies Bodies Bodies'.

Ook Sophie Wilde en Jean Reno zullen in Babygirl te zien zijn. Volgende maand staan er opnames gepland in New York. Babygirl wordt een erotische thriller en gaat over een machtige carrièrevrouw (Nicole) die een affaire krijgt met een charismatische stagiair (Harris). Antonio kruipt in de huid van de echtgenoot en Sophie zal Nicole's assistent spelen.

Halina regisseert de film niet alleen maar is ook met haar productiebedrijf Man Up Film bij Babygirl betrokken.

Halina Reijn werkt 'vol passie' door met boekverfilmingen Man Up
Lees ook

Halina Reijn werkt 'vol passie' door met boekverfilmingen Man Up

Bodies Bodies Bodies werd vorig jaar goed ontvangen in Amerika. De Amerikaanse distributeur A24 kocht daarna ook de rechten van Halina's debuutfilm Instinct.

Ondanks de zakelijke breuk tussen Halina en haar vriendin Carice van Houten, gaan ze 'voorlopig' nog wel door met hun podcast Carice & Halina.

Lees meer over
Halina ReijnAntonio BanderasNicole Kidman