VERKOPEN ZONDER KIJKEN

Fernant en Joeke uit Kopen zonder Kijken zetten huis te koop: 'Groter huis gewenst'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLFernant en Joeke uit Kopen zonder Kijken zetten huis te koop: 'Groter huis gewenst'
RTL

Fernant en Joeke doen mee aan het allereerste seizoen van 'Kopen zonder Kijken'. Ze kopen een huis dat ze nooit zelf zouden hebben gekocht. Zo'n vier jaar later is het tijd voor iets nieuws.

"Dat vind ik spannend"

Fernant en Joeke doen mee aan het programma, maar vertrekken tijdens hun deelname tijdelijk naar het buitenland. Hierdoor geven zij de volmacht aan makelaar Alex van Keulen. Hoewel ze het huis dat Alex heeft gekocht zelf niet zouden kopen, zijn ze blij met het eindresultaat. 

Allereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames
Lees ook

Allereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames

Maar nu is alweer tijd voor iets nieuws. Ze hebben net een kleine gekregen, Tijn, en willen hun gezin graag verder uitbreiden. "We gaan inderdaad verhuizen", zegt Fernant in Kopen zonder Kijken: Jaren Later. Het nieuwe huis staat 300 meter verderop. "Daar was iets meer ruimte", verklaart Joeke de verhuisplannen. "We zouden ooit wel een broertje of zusje voor Tijn willen, dus was een groter huis in de toekomst wel gewenst."

Roos Reedijk is erg benieuwd naar het nieuwe stulpje. Het huis wordt helemaal klaargemaakt. "Doe jij nu zelf ook echt wat?" vraagt Roos aan Fernant. "Ik doe zelf ook mee, maar ik laat me wel leiden", antwoordt hij. Het stel heeft de hulp van Roos nog wel nodig voor de slaapkamer. Ze twijfelen over verschillende kleuren. "Ik zou persoonlijk hiernaar neigen", zegt de stylist terwijl ze naar een baksteenrode kleur wijst. Ze adviseert zelfs om alle muren inclusief plafond in die kleur te schilderen. "Dat vind ik spannend", zegt Joeke.

Bekijk de hele video van Kopen zonder Kijken: Jaren Later hieronder. 

Lees meer over
Roos ReedijkKopen Zonder Kijken