HEFTIG

Vierde vrouw klaagt Diddy aan voor verkrachting

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Vierde vrouw klaagt Diddy aan voor verkrachting
RTL

Voor de vierde keer in drie weken tijd heeft een vrouw een aanklacht ingediend tegen Sean 'Diddy' Combs (54) voor verkrachting. Volgens onder meer de 'Los Angeles Times' zegt een vrouw in 2003 op 17-jarige leeftijd te zijn verkracht door de rapper en twee andere mannen.

De vrouw heeft woensdag een aanklacht ingediend in New York. Ze zegt dat ze in 2003 door de toenmalige directeur van Combs' platenmaatschappij Bad Boy Records en een man die niet bij naam wordt genoemd, werd uitgenodigd om met een privévliegtuig vanuit Detroit naar New York te gaan om de rapper in zijn studio te ontmoeten. Op de luchthaven zou ze al zijn gedwongen tot orale seks. Bij aankomst in de studio in New York zouden de mannen haar drugs en alcohol hebben gegeven en haar hebben gedwongen tot onder meer seks.

Diddy voor de derde keer aangeklaagd voor verkrachting
Lees ook

Diddy voor de derde keer aangeklaagd voor verkrachting

Onlangs werd bekend dat de 54-jarige Diddy een schikking heeft getroffen na een aanklacht van verkrachting van zijn ex Cassie. Daarna kwamen twee nieuwe aanklachten van andere vrouwen. Die kwamen zo kort na elkaar omdat op 1 december in New York een wettelijke regeling is verstreken. Door die zogeheten Adult Survivors Act konden slachtoffers alsnog een aanklacht indienen over seksueel geweld ondanks dat de vergrijpen waren verjaard.

De rapper heeft nog niet op de meest recente aanklacht gereageerd. De eerdere aantijgingen heeft hij ontkend.

Lees meer over
Sean 'Diddy' Combs