LAAT YE HOREN

Kanye West laat nieuw nummer horen met Backstreet Boys-sample

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West laat nieuw nummer horen met Backstreet Boys-sample
RTL

Ye (46) heeft met Ty Dolla $ign (41) een nummer gemaakt waar een groot stuk van het Backstreet Boys-nummer 'Everybody' in zit. Dat blijkt uit een feestje dat dinsdag plaatsvond, waarvan video's online zijn verschenen. Op het feestje in Miami lieten de twee rappers tien gezamenlijke nummers horen.

In de nieuwe versie van 'Everybody' wordt de hit van de boyband gezongen door r&b-zanger Charlie Wilson, waardoor het volgens website Variety niet nodig is om toestemming van de Backstreet Boys zelf te hebben voor een release. Alleen toestemming van de schrijvers van het nummer zou genoeg zijn. Of en zo ja wanneer 'Everybody' uitkomt, is echter nog niet duidelijk. Er gaan tot nu toe slechts geruchten over een verschijningsdatum voor het project van Ye en Ty Dolla $ign.

Kanye West wordt aangeklaagd voor 'stelen' van video
Lees ook

Kanye West wordt aangeklaagd voor 'stelen' van video

Het album Vultures zou volgens die geruchten komende vrijdag uitkomen, maar eerder genoemde releasedata werden uiteindelijk verschoven. De twee rappers hadden moeite met het vinden van een distributiepartner, wat te maken zou hebben met de terughoudendheid van bedrijven om in zee te gaan met Ye. Kanye West, zoals Ye eerst heette, zag veel van zijn samenwerkingen in rook opgaan na meerdere antisemitische uitspraken in het openbaar.

Lees meer over
Kanye West