NOG ALTIJD BOOS

Hella Huizinga 'had het erg zwaar' na confrontatie Tim Hofman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHella Huizinga 'had het erg zwaar' na confrontatie Tim Hofman
RTL

Waar Tim Hofman (35) in zijn YouTube-programma 'BOOS' vaak onbekende oplichters aanpakt, staat onlangs 'The Real Housewives of Amsterdam'-ster Hella Huizinga (40) centraal in een van zijn afleveringen. De realityster krijgt tijdens zijn bezoek flink wat voor haar kiezen en vertelt in de online serie 'Unfiltered' van RTL.nl aan Farja Farvardin (31) hoe het nu met haar gaat. "Ik had het wel heel erg zwaar."

"Het was een lastige periode en ik ben er nog steeds niet helemaal uit"

Hella is in de aflevering bijzonder openhartig over de donkere periode waar ze onlangs doorheen gaat. Zo besluit ze niet alleen haar relatie te verbreken na dertien jaar, ook pakt Tim Hofman haar onlangs aan in zijn YouTube-programma BOOS. In de aflevering ontdekt Tim dat Hella aanzienlijk steken laat vallen als het op betalen aankomt. 

"Ik vond dat een heel lastige tijd", vertelt Hella, die in die periode ook worstelt met haar emoties en zich vaak eenzaam voelt. "Het was een lastige periode en ik ben er nog steeds niet helemaal uit. (…) Maar ik denk dat dat ook tijd nodig heeft."

Tim Hofman confronteert Real Housewife Hella Huizinga: 'Zij heeft niks'
Lees ook

Tim Hofman confronteert Real Housewife Hella Huizinga: 'Zij heeft niks'

Ze vervolgt: "Ik denk dat het gewoon heel erg belangrijk voor mij nu is om deze verhuurbusiness running te krijgen en mijn main business, zodat ik wat meer rust in mijn leven krijg en iets meer kan genieten van het leven en misschien weer op date kan gaan."

In de video bespreekt Hella ook nieuwe Housewife Tamara Elbaz, die op haar beurt onlangs in Realitea uit de school klapt over Josh V. Bekijk die aflevering hieronder:

Lees meer over
Farja Farvardin Tamara ElbazHella HuizingaTim Hofman