PLASTIC FANTASTIC

Kelsey vertrekt na beledigen Amy Rose en Rafaëlla in Winter Vol Liefde: 'Barbie en plastic'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLKelsey vertrekt na beledigen Amy Rose en Rafaëlla in Winter Vol Liefde: 'Barbie en plastic'
RTL

Het is een volle bedoening bij Saul in huis in 'Winter Vol Liefde'. Nu er drie dames op bezoek zijn, ontstaat er een heuse harem. Maar voor Kelsey wordt duidelijk: hier hoort zij niet thuis. En dat gevoel weet ze op pittige wijze onder woorden te brengen. Tot groot ongenoegen van de rest.

"Dat vond ik wel echt een kutstreek om het zo maar te zeggen. Dat doe je gewoon niet"

Na het dinertje van gisteravond is er iets voorgevallen in Zwitserland waardoor de sfeer tot het nulpunt is gekelderd. Kelsey is in de vroege ochtend in alle stilte het huis ontvlucht om even op adem te komen. "In het huis zijn ze hartstikke aardig, maar heel anders dan ik. En dat kost soms heel veel energie", vertelt ze afgezonderd van de rest.

Saul bespreekt op camera over de spanning van gisteravond. "Kelsey is zo lekker direct. Die zegt wat ze denkt. Dat vind ik een goede eigenschap, maar gister is dat een beetje uit de hand gelopen. En toen werden er een beetje vervelende opmerkingen gemaakt waarbij ik dacht: kan het niet wat diplomatischer? Toen heb ik wel een kant van Kelsey gezien waarvan ik dacht: dat past niet echt bij mij."

Wat is er dan allemaal gebeurd de avond ervoor? "Toen heb ik tegen Saul gezegd: 'Ik weet niet hoe lang ik het kan volhouden, omdat ik echt omringd ben door mensen die niet mijn mensen zijn.' En dat is helemaal oké. Iedereen heeft z'n eigen soort kringen en omringt zich met mensen die zij fijn vinden", vertelt Kelsey.

Saul en Amy Rose hinten op seksuele escapades in Winter Vol Liefde: 'Was gezellig'
Lees ook

Saul en Amy Rose hinten op seksuele escapades in Winter Vol Liefde: 'Was gezellig'

Maar ook tegen de dames is Kelsey loslippig geweest. "Tegen mij en Raf over Barbie en plastic en dat zij all natural was en wij niet, dus dat vond ik een beetje heftige opmerkingen", vertelt Amy Rose. "Dat vond ik wel echt een kutstreek om het zo maar te zeggen. Dat doe je gewoon niet."

Nu de poppen aan het dansen zijn, trekt Saul zijn conclusie: Kelsey past niet in zijn dollhouse. Hij neemt haar apart en begint over de avond ervoor. "Sorry dat ik je onderbreek, maar ik wil je wel direct zeggen dat het mij beter lijkt dat ik naar huis ga", zegt Kelsey snel. "Ja, dat dacht ik ook", bekent Saul. "Je zei ook: 'Dit zijn niet mijn soort mensen', maar het zijn wel mijn soort mensen." Kelsey kaart aan dat ze het niet negatief heeft bedoeld. "Maar het is gewoon anders." 

Van de familie, vrienden en het Zwitserse leven van Saul gaat Kelseys hart niet sneller kloppen, dus vertrekt ze met opgeheven hoofd terug naar haar eigen omgeving. Maar als ze met Amy Rose praat, moet ze toch een traantje wegpinken. "Het is niet dat ik verdrietig ben, het is gewoon alles, opluchting. Ik loop dan toch een beetje op m'n tenen. Het kost me heel veel energie." 

Het is tijd om in alle rust de laatste spullen in te pakken. "Het is goed zo", vertelt ze als ze alleen met de camera is. "Het lijkt nu heel dramatisch met dat gejank erbij. (...) Ik voel me eigenlijk heel goed. Het is gewoon JDB, Jammer De Bammer." 

Nu zijn pijlen niet meer op Kelsey gericht zijn, kan Saul zijn ogen optimaal gebruiken voor het vrouwelijk schoon dat nog wel gewillig door zijn appartement paradeert. "Het maakt mij niet uit. Al komt hij de badkamer binnenlopen, dat heeft ie toch al eens gezien. Niks geks", vertelt Rafaëlla, de ex van Saul die wil onderzoeken of ze toch nog kriebels krijgt van haar eerste liefde. 

Of Rafaëlla of Amy Rose de ware is voor Saul, moet nog maar blijken. Je ziet Winter Vol Liefde elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kun je de afleveringen vooruitkijken. 

Lees meer over
Winter Vol Liefde