WINTER VOL KUSJES

Saul en Amy Rose hebben gezoend in Winter Vol Liefde: 'Best onhandig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLSaul en Amy Rose hebben gezoend in Winter Vol Liefde: 'Best onhandig'
RTL

Saul heeft twee vrouwen op bezoek in 'Winter Vol Liefde': Jessie en Amy Rose. Met laatstgenoemde wordt het wel heel gezellig als de camera's uit zijn, zo onthullen ze.

"Het was echt een impulsief dingetje"

In Zwitserland ontwaken Saul, Amy Rose en Jessie na een feestje. Dat gaat er voor twee van hen niet onschuldig aan toe. Wanneer de camera's in het koude Zwitserland zijn beslagen, warmen Saul en Amy Rose bij elkaar op.

"Ik weet dat hij mij leuk vindt. Wij hebben gisteren toen we terugkwamen namelijk gezoend", giechelt Amy Rose. "Zo, dat is eruit." Jessie mag nog niet weten van de intieme escapades van de twee tortelduifjes. 

Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde
Lees ook

Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde

"Ik heb gisteren met Amy gesproken, maar toen werd het ook een beetje intiemer", doet Saul zijn kant van het verhaal. "Dat was best wel onhandig, want je hebt natuurlijk ook Jessie in huis. Het was echt een impulsief dingetje. Het ging gewoon heel natuurlijk."

Het is voor Saul lastig met twee knappe vrouwen in huis. "Ik heb nog nooit met twee dames gelijktijdig gedatet. Dus ik moet me er bewust van zijn dat ik mijn aandacht een beetje moet verdelen. Dat gaat een uitdaging worden." 

Amy Rose vindt dat ze, nu ze eenmaal zijn lippen heeft geproefd, niet moet loslaten. "Ik begin hem wel leuker te vinden, ook omdat er een andere meid is. Even scherp blijven." Maar dat ze nu een geheimpje heeft voor Jessie, vindt ze wel lastig. "Het is zo ongemakkelijk met z'n drieën." 

Na een dag met z'n drieën optrekken, valt Jessie toch wat op. Als ze pizza's haalt met Saul, gaat ze het gesprek aan. "Ik merk sowieso dat ik het lastig vind om tussen jullie te komen", begint ze. "Jullie zijn fysiek, raken elkaar aan. Wat ik begrijp. Alleen ik voel me dan een beetje buitengesloten. Het is voor mij dan een beetje ongemakkelijk om daartussen te komen, want jullie hebben toch een soort voorsprong." Saul snapt wel wat Jessie bedoelt, toch hoopt hij dat ze blijft. 

Hoe dit allemaal afloopt, zie je elke maandag tot en met donderdag in Winter Vol Liefde. Je ziet het programma om 20.30 uur bij RTL 4 en Videoland. 

Lees meer over
Winter Vol Liefde