Harry in de tent

Ex-stripper dreigt naaktfoto's van prins Harry te verspreiden: 'Iedereen zal gechoqueerd zijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx-stripper dreigt naaktfoto's van prins Harry te verspreiden: 'Iedereen zal gechoqueerd zijn'
RTL

Voormalig stripper Carrie Royale (52) beweert pikante foto's van prins Harry (39) in bezit te hebben. Volgens de vrouw heeft ze in 2012 een passionele kus met Harry gedeeld. Nu is ze boos dat ze niet is vermeld is in het in 2023 uitgebrachte boek van de prins. Ze dreigt om deze reden naaktbeelden van Harry met de wereld te delen.

"Ik denk dat Meghan het leven uit hem heeft gezogen"

In 2012 kwam Harry in opspraak nadat er een expliciete foto van hem wereldwijd viraal ging, waarop hij werd omhelsd door een naakte vrouw. Carrie, die beweert aanwezig te zijn geweest tijdens het wilde feestje waarop de foto is gemaakt, zegt nu nog meer beelden te hebben van de betreffende avond. "Ik heb nog meer bezwarende foto’s van Harry", zegt ze. Het zou gaan om niet eerder vertoonde naaktbeelden van hem. "Iedereen zal gechoqueerd zijn", beweert Carrie.

Politie New York: 'Achtervolging Harry en Meghan wél gevaarlijk'
Lees ook

Politie New York: 'Achtervolging Harry en Meghan wél gevaarlijk'

De reden voor het dreigement: Carrie wil wraak omdat de prins haar niet in zijn boek heeft vermeld. "We hebben een passionele kus gedeeld, maar dat staat niet in het boek." Carrie is woedend en wil de beelden op haar OnlyFans-pagina delen. "Ik ben woedend dat hij mij niet heeft vermeld. In zijn biografie is hij 'toevallig' van alles vergeten uit die periode."

Volgens Carrie was de prins vroeger een heel ander persoon. "Hij was zo gek, vrolijk en spontaan. Waar is dat gebleven?" Het zou volgens haar weleens aan Meghan Markle kunnen liggen. "Ik denk dat Meghan het leven uit hem heeft gezogen. Nu is hij zo saai. Harry is echt een watje."

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle