Wie Joshua zegt met ook B zeggen

Joshua uit Winter Vol Liefde staat nog open voor contact met Benjamin: 'We zouden gaan facetimen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardJoshua uit Winter Vol Liefde staat nog open voor contact met Benjamin: 'We zouden gaan facetimen'
RTL

In 'Winter Vol Liefde' zijn weinig kandidaten minder over de tong gegaan dan de markante Joshua. Zijn liefdesavontuur bij Benjamin in Zwitserland ging voortvarend van start, maar doofde als de welbekende nachtkaars. In de RTL Boulevard-online serie Realitea blikt Joshua nog een keer terug op zijn deelname.

"Ik ben wel heel benieuwd hoe het met hem gaat, daar ben ik heel eerlijk in"

Joshua en Benjamin leken in een paar weken tijd razendsnel verliefd te worden, maar het vuurtje doofde ook weer in hoog tempo. Hoe gaat het momenteel tussen de twee, hebben ze nog contact?

Het blijkt van niet, deelt Joshua. "We zouden nog gaan facetimen. Ik ben iemand die altijd wel contact wil houden, maar hij wil dat niet. Dan moet je dat respecteren. Ik ben wel heel benieuwd hoe het met hem gaat, daar ben ik heel eerlijk in. Omdat je toch samen iets hebt meegemaakt wat heel bijzonder is."

Joshua kwam zichzelf tegen in Winter Vol Liefde: 'Aan de slag gegaan'
Lees ook

Joshua kwam zichzelf tegen in Winter Vol Liefde: 'Aan de slag gegaan'

Voor Joshua is het Winter Vol Liefde-hoofdstuk nog niet afgesloten. "Ik sluit sowieso hoofdstukken nooit helemaal af", zegt hij. "Een paar dingen vind ik wel moeilijk. Ik ben heel positief ingesteld. Hij is de laatste periode best negatief over dingen. Over mij, maar ook over de situatie. Dat vind ik jammer. Maar ik sta altijd open voor een koffietje." En of Joshua het op liefdesgebied ooit nog goed ziet gekomen met Benjamin? "Nee, dat denk ik niet."

Bekijk hier de vorige aflevering van Realitea terug. 

Lees meer over
Fawry not Sawry Farja Farvardin Winter Vol LiefdeRealitea