Realitrap na

Benjamin uit Winter Vol Liefde haalt uit naar Joshua na uitspraken in Realitea

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBenjamin uit Winter Vol Liefde haalt uit naar Joshua na uitspraken in Realitea
RTL

Er is weer bonje tussen Joshua en Benjamin uit 'Winter Vol Liefde'. De heren, die het eerst enorm goed met elkaar konden vinden, liggen al een tijdje met elkaar in de clinch. Joshua probeerde in Realitea toenadering te zoeken tot Benjamin, maar daar wil hij niets van weten. Hij besluit Joshua zelfs online te fileren.

"Ga lekker door met je leven"

Joshua vertelde eerder in gesprek met Farja Favardin in onze online serie Realitea dat hij en Benjamin geen contact meer hebben. Daar baalt 'ie van. "We zouden nog gaan facetimen. Ik ben iemand die altijd wel contact wil houden, maar hij wil dat niet. Dan moet je dat respecteren. Ik ben wel heel benieuwd hoe het met hem gaat, daar ben ik heel eerlijk in." 

Ook legt Joshua uit dat hij een aantal dingen nog moeilijk vindt: "Ik ben wel heel positief ingesteld. Hij is de laatste periode, vind ik, best wel vaak een beetje negatief in de interviews en dingetjes. En dat vind ik wel jammer."

Benjamin heeft een soa opgelopen tijdens Winter Vol Liefde
Lees ook

Benjamin heeft een soa opgelopen tijdens Winter Vol Liefde

Na deze uitspraken van Joshua besluit Benjamin hier publiekelijk op Instagram op te reageren. Op zijn Instagram Stories schrijft Benjamin: 'Ik ben zo tering positief. Love my life. Niets positiefs over Joshua te zeggen helaas. Zeker geen koffie met Joshua daaaag.'

Ook geeft Benjamin Joshua nog een tip mee: 'Mijn tip: een jaar later, ga lekker door met je leven.' 

Instagram Stories: Benjamin Willemsen© Instagram: @benjaminwillemsen
Instagram Stories: Benjamin Willemsen

Bekijk hieronder de aflevering Realitea met Joshua terug:

Lees meer over
Winter Vol LiefdeRealitea