Meerdijkers, het zijn net mensen

GTST experimenteert met speelse scheet en walgelijke wc-scène

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGTST experimenteert met speelse scheet en walgelijke wc-scène
RTL

Meerdijkers, het zijn net mensen. Ook zij laten boeren en scheten en plassen en poepen, maar daar krijgt de 'GTST'-kijker bewust nooit iets van mee. Nu lijken de makers daar verandering in te willen brengen en dat levert grappige, maar ook ronduit smerige tv op.

"Gadver!"

In een Q&A legde GTST-schrijfster Pia Blanco eerder desgevraagd uit waarom er nooit iemand naar de wc lijkt te gaan in het soapdorp. "Daar zit niemand op te wachten, om alle wc-geluiden te horen", verklaarde ze toen. "En het is zelden dramatisch interessant. Maar ik moet wel eerlijk zeggen, ik zou wel op één van de sets een wc willen hebben. Want je kunt er ook andere dingen doen..." 

Er is inmiddels gehoor gegeven aan Pia's wens. Op de woonboot van Linda (Babette van Veen) en Luuk (Kees Boot), die Meerdijk (tijdelijk) heeft verlaten, staat de witte troon in de aflevering woensdag, die al te zien is op Videoland, in de spotlights. Maar niet op de pikante wijze waar de scriptschrijfster op leek te doelen. Integendeel. De scène zal menig kijker kokhalsneigingen bezorgen. Hieronder zie je een walgelijke sneakpeek.

© RTL

Het toilet van Linda raakt namelijk verstopt nadat ze er een kliekje in probeert door te spoelen. Dat levert misselijkmakende tv op, want alles borrelt naar boven en er belandt een dikke klodder op Linda's mond. "Gadver!" roept ze vol afgrijzen. Dat moet vast gieren geweest zijn op de set.

De makers bedeelden ook Bing afgelopen week een schijtlollige scène toe, maar lijken hem ten opzichte van Linda iets te sparen. Toch vermaken kijkers zich kostelijk om de recente scène waarin hij plotseling een scheet laat als hij met Nina op de bank zit. 'Geweldig', klinkt het op Instagram onder het fragment. Een Married at First Sight-kijker schrijft: 'Deze kan zo in de scheten-app van Jantine van MAFS.' Ook geven kijkers aan zich te herkennen in deze jolige scène en dat is wellicht precies het doel van de makers. Wat kunnen we nog meer verwachten: Ludo die een harde boer laat in de Rozenboom?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers zijn er ook getuige van hoe Shanti een zwangerschapstest op de wc doet, al komt daar weinig van in beeld. En eerder kreeg Elisa (Jasmine Sendar) nog half Meerdijk aan het kotsen toen ze per ongeluk spacebrownies uitdeelde, niet wetende dat dochter Naomi er een dosis cannabis in had gedaan. 

Voor wie lekker gaat op het onderwerp: in de nieuwe aflevering van De BLVD Podcast bespreken Bridget, Rob en Eric de poepende BN'ers in Hunted into the Wild VIPS

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
GTST