Manipulatief

Voormalig bodyguard Diddy gelooft excuusvideo niet: 'Manipulator'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVoormalig bodyguard Diddy gelooft excuusvideo niet: 'Manipulator'
RTL

Roger Bonds, een voormalig bodyguard van Sean 'Diddy' Combs (54), gelooft niet veel van de excuusvideo die de rapper zondag heeft gedeeld. In een interview met Piers Morgan (59) noemt Roger Bonds zijn voormalige werkgever 'manipulatief'.

"Hij denkt dat hij God is"

Diddy bood zondag in een Instagram-video zijn excuses aan voor beelden uit 2016 waarop te zien is hoe hij zangeres Cassie Ventura aanvalt, met wie hij toen een relatie had. CNN publiceerde die beelden. In de excuusvideo zegt Diddy te walgen van zichzelf en professionele hulp te hebben gezocht.

Advocaat van Cassie spreekt zich uit tegen 'onoprechte' excuusvideo van Sean 'Diddy' Combs
Lees ook

Advocaat van Cassie spreekt zich uit tegen 'onoprechte' excuusvideo van Sean 'Diddy' Combs

Roger Bonds gelooft de woorden van Diddy niet. "Hij noemde de naam van Cassie niet in de video, dus voor mij was hij niet nederig genoeg. Ik denk dat hij zei wat mensen willen horen, niet wat hij voelt", meent de voormalig bodyguard. "Hij is een koning in manipuleren. Hij kan alles en iedereen manipuleren. Geld en macht is waar het bij hem om draait. Hij denkt dat hij God is." Roger Bonds denkt dat Diddy meer slachtoffers heeft gemaakt en dat die zich gaan uitspreken.

Diddy wordt niet vervolgd voor de mishandeling van Cassie, omdat het incident meer dan vijf jaar geleden plaatsvond en daardoor is verjaard. Cassie diende vorig jaar wel een aanklacht in tegen haar ex voor mishandeling en verkrachting. De twee schikten in die zaak. Diddy heeft beschuldigingen aan zijn adres eerder steeds ontkend.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs