Misbruikzaak

Nog een vrouw dient aanklacht in tegen Diddy wegens seksueel misbruik

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNog een vrouw dient aanklacht in tegen Diddy wegens seksueel misbruik
RTL

Bij de politie is nog een beschuldiging gemeld over rapper Diddy (54). April Lampros zegt dat de rapper haar seksueel heeft misbruikt. Het is de tweede vrouw in een week tijd met een aanklacht tegen Diddy, melden Amerikaanse media.

Volgens de aanklacht ontmoette April de rapper in 1994. Diddy overlaadde haar met liefde, cadeaus en bloemen, maar dat nam al snel een nare wending. April stelt dat Diddy uiteindelijk boos, bedreigend en dwingend werd in zijn omgang met haar. Hij zou haar tussen eind jaren 90 en begin 2000 meerdere malen hebben gedrogeerd en gedwongen hebben tot seksuele handelingen.

Zangeres Cassie laat van zich horen na filmpje mishandeling Diddy
Lees ook

Zangeres Cassie laat van zich horen na filmpje mishandeling Diddy

Eerder deze week klaagde Crystal McKinney Diddy ook aan voor seksueel misbruik. Diddy zou zich aan haar hebben opgedrongen en haar onder invloed van drank en drugs hebben gedwongen tot seksuele handelingen. Drie andere vrouwen en een man hebben hem recent ook aangeklaagd.

De aanklachten volgen kort na uitgelekte camerabeelden uit 2016 waarin te zien is dat Diddy zijn ex-vriendin Cassie in de gang van een hotel mishandelt. De rapper, die de beschuldigingen van zijn ex eerder ontkende, bood zondag in een video zijn excuses aan.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs