Diddy do it?

50 Cent verkoopt documentaire over Diddy aan Netflix

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP50 Cent verkoopt documentaire over Diddy aan Netflix
RTL

Rapper 50 Cent (48) heeft een documentaire over rapper Diddy (54) aan Netflix verkocht. De documentaire, getiteld 'Diddy Do It?', is geproduceerd door het productiebedrijf van 50 Cent, G-Unit Film and Television Studios. Amerikaanse media melden dat meerdere streamingdiensten hebben geboden op de documentaire. Deze zou gaan over de beschuldigingen aan het adres van Diddy.

Onlangs kwamen oude beelden naar buiten waarop te zien is hoe Diddy zijn ex-vriendin, zangeres Cassie, mishandelt. Dit incident vond plaats in 2016 in een hotel. Zondag bood Diddy in een video op Instagram zijn excuses aan. De zangeres had eerder al een aanklacht tegen Diddy ingediend, maar in november troffen ze een schikking. Daarnaast zijn er nog meerdere aanklachten van seksueel wangedrag tegen Diddy ingediend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy
Lees ook

Na uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy

De twee rappers, in het echt Sean Combs (Diddy) en Curtis James Jackson (50 Cent) genoemd, liggen al decennia met elkaar in de clinch. In 2006 bracht 50 Cent een zogenoemde disstrack uit waarin hij beweerde dat Diddy wist wie rapper Notorious B.I.G. had vermoord.

Er werden eerder al invallen bij Diddy gedaan:

Lees meer over
50 CentSean 'Diddy' CombsDiddyNetflixDocumentaire