What Diddy do?

Na uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNa uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy
RTL

Sean 'Diddy' Combs (54) heeft opnieuw een beschuldiging van seksueel misbruik aan zijn broek hangen. Voormalig model Crystal McKinney is naar voren gestapt. Zij zegt dat de rapper haar heeft misbruikt in zijn opnamestudio in New York, in 2003. De rechtszaak is zij afgelopen dinsdag gestart, meldt 'Sky News'. Het is de zoveelste keer dat Diddy voor dergelijke vergrijpen wordt aangeklaagd.

Crystal beweert dat ze een succesvol model was toen ze Diddy ontmoette in een restaurant in New York. De artiest zou haar hebben uitgenodigd in zijn studio later die avond, waar de twee alcohol zouden hebben gedronken en wiet zouden hebben gebruikt. Volgens Crystal zaten er slaapmiddelen in de drugs, waardoor ze dromerig werd.

Het voormalig model zou zich een beetje slapjes hebben gevoeld, waarna ze door Diddy mee werd genomen naar de badkamer. Daar heeft hij haar seksueel misbruikt, staat in de aanklacht. Diddy heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

Voormalig bodyguard Diddy gelooft excuusvideo niet: 'Manipulator'
Lees ook

Voormalig bodyguard Diddy gelooft excuusvideo niet: 'Manipulator'

De aanklacht van Crystal volgt nadat vorige week onderstaande camerabeelden zijn gelekt waarop te zien is dat Diddy zijn ex, zangeres Cassie, fysiek mishandelt in de gang van een hotel.

Daar heeft de artiest zijn excuses voor aangeboden in een Instagram-video, maar de advocaat van Cassie en een oud-bodyguard van Diddy zelf lieten weten niets van zijn woorden te geloven. Omdat de beelden uit 2016 komen, wordt Diddy niet voor zijn acties veroordeeld. De zaak is namelijk verjaard.

Naast Crystal en Cassie beschuldigen ook andere mensen Diddy van wangedrag. Nog drie vrouwen en één man hebben hem aangeklaagd.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs