Heftige beelden

Zangeres Cassie laat van zich horen na filmpje mishandeling Diddy

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Zangeres Cassie laat van zich horen na filmpje mishandeling Diddy
RTL

Cassie Ventura (37) heeft voor het eerst van zich laten horen sinds beelden zijn opgedoken waarop haar ex Sean 'Diddy' Combs (54) haar mishandelt. De zangeres deelde donderdag een bericht op Instagram waarin ze bedankt voor de liefdevolle reacties die ze heeft gekregen.

"Er is veel moed voor nodig om de waarheid te vertellen over een situatie waarin je machteloos stond"

In haar bericht schrijft de 37-jarige Cassie onder meer dat ze 'gebroken' was door huiselijk geweld. 'Met veel hard werk ben ik nu beter, maar ik zal altijd blijven herstellen van mijn verleden. Dankjewel aan iedereen die de tijd nam om deze kwestie serieus te nemen', aldus de r&b-zangeres. Ze vraagt haar lezers ook om slachtoffers te geloven. 'Er is veel moed voor nodig om de waarheid te vertellen over een situatie waarin je machteloos stond.'

Na uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy
Lees ook

Na uitlekken mishandelingsvideo: opnieuw beschuldiging seksueel misbruik tegen Diddy

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Amerikaanse nieuwszender CNN publiceerde eerder beveiligingsbeelden waarop te zien was hoe Diddy zijn toenmalige vriendin in een hotel mishandelde:

Diddy bood later in een video op Instagram zijn excuses aan. Hij wordt niet vervolgd voor de mishandeling, omdat het incident meer dan vijf jaar geleden plaatsvond en daardoor is verjaard.

Lees meer over
Sean 'Diddy' CombsDiddy