Start me up!

Mick Jagger hint op nieuw album van The Rolling Stones

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Mick Jagger hint op nieuw album van The Rolling Stones
RTL

Er ligt genoeg materiaal klaar van The Rolling Stones om een nieuw album mee te vullen en dat zou er ook best snel kunnen komen. Dat vertelt frontman Mick Jagger (80) aan persbureau Reuters.

"Ik denk dat we ons misschien wel klaar gaan maken om vrij binnenkort nog een album te maken"

"We hebben nog veel meer", zegt de zanger naar aanleiding van het vorig jaar verschenen album Hackney Diamonds. "Dus ik denk dat we ons misschien wel klaar gaan maken om vrij binnenkort nog een album te maken."

Mick Jagger deelt playlist met muziek Prince en Marvin Gaye voor tijdens sporten
Lees ook

Mick Jagger deelt playlist met muziek Prince en Marvin Gaye voor tijdens sporten

Mick vertelde ook dat de Hackney Diamonds-tour, waarmee hij nu de Verenigde Staten aandoet, volgend jaar best weer naar andere landen kan trekken. "We zullen de mogelijkheden bekijken, waar we naartoe gaan en waar het leuk zal zijn. Het zou Europa kunnen zijn, het zou Zuid-Amerika kunnen zijn, het zou overal kunnen zijn."

De zanger, die eind juli 81 wordt, springt nog steeds over het podium en is daar dus niet van plan mee op te houden. "Ik geniet er gewoon van", zegt hij. "Je krijgt een uitwisseling van energie met het publiek. Je ziet dat ze een fijne tijd hebben, jij hebt zelf een fijne tijd, en dat geeft je weer veel meer energie."

Lees meer over
Mick Jagger