Who Els?

Els kan niet stoppen met giechelen na ontmoeting met Robert Jan in B&B Vol Liefde: 'Hart bonkt in m'n keel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEls kan niet stoppen met giechelen na ontmoeting met Robert Jan in B&B Vol Liefde: 'Hart bonkt in m'n keel'
RTL

Het nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde' is eindelijk van start gegaan. Enkele van de bed and breakfast-eigenaren bijten het spits af en ontvangen hun eerste liefdeskandidaat. Zo ook Robert Jan in Schotland. Bij hem is Els over de vloer, die er geen doekjes om windt en flink wat af giechelt.

"Zo moet je elkaar een beetje teasen"

In het idyllische Schotland is Robert Jan echt tot rust gekomen nadat hij ernstig ziek is geweest. Het enige wat hij daar nog mist, is een leuke vrouw aan zijn zijde. Na alle aanmeldingen heeft hij een selectie gemaakt en één van hen is Els. Zij is onderweg naar het druilerige noorden van Groot-Brittannië. "Ik mag dit jaar 59 worden en ik ben te jong en te leuk om alleen te blijven, dus ja", verklaart ze haar zoektocht naar de liefde.

De humor en gastvrijheid van Robert Jan in zijn voorstelvideo sprak haar meteen aan. "Een mooie, warme stem ook. Ik denk dat het een heel bijzondere man is." Om de concurrentie maakt Els zich geen zorgen. "Dan kunnen dadelijk al die dames voorbij komen, maar er is er maar één. Who Els(e)? Moi!" grapt ze terwijl ze naar zichzelf wijst.

"Daar is ze", jubelt Els als Robert Jan de deur voor haar opent. "Dat is een verrassing", zegt hij. Haar eerste indruk van Robert Jan laat zich raden. "Die is niet leuk... die is heel leuk!" giechelt ze voor de camera. "Dat is het eerste wat ik dan denk."

Wie is Robert Jan uit B&B Vol Liefde 2024?
Lees ook

Wie is Robert Jan uit B&B Vol Liefde 2024?

Wanneer Robert Jan helpt met haar koffers uit de auto pakken, merkt hij op dat Els aardig wat bagage heeft meegenomen. "Het programma heet: Ik Blijf", geint Els. Ook Robert Jan is onder de indruk van de vrolijke liefdeskandidaat. "De vibe is goed. En die breng ik ook in. En als je dat samen kunt doen, dan kan het snel gaan." 

Els lacht constant tijdens de ontmoeting met Robert Jan. Daar is een reden voor. "Als ik zenuwen heb, dan ga ik of giechelen, of wat drukker praten", legt ze uit. "Flirten? Ja, weet ik niet. Ik vind hem wel leuk." Robert Jan vindt het alleen maar fijn dat Els meteen zo sprankelt. "Je bent op zoek naar die energie en die waaide binnen. Dat was goed, zeker. Heel goed." 

Als Els zich even settelt in haar nieuwe onderkomen, komt ze langzaamaan bij van de zenuwen. "Mijn hart bonkt in m'n keel van opwinding, van de ontlading. Ik vind het ontzettend leuk. Ik vind het een heel leuke man", vertrouwt ze de camera giechelend toe. "Hopen dat hij dat ook zegt over mij. Nou, dan gaat het hek op slot, deur dicht en dan lekker de hele winter hier met z'n tweeën en de hond erbij."

Het moge duidelijk zijn dat Robert Jan een verpletterende indruk maakt op Els. "Een mooie man, lang, donker haar, charismatisch, de kleding vind ik leuk, dus niks meer aan doen." En dat wil ze tegen het einde van de dag ook aan hem vertellen. "Je bent wel een heel leuke man", zegt ze openhartig. "Vind je me een leuke man? Ik vind jou een leuke vrouw", reageert hij. "Wat ik zie, is dat ze wel toenadering zoekt", recenseert hij achteraf voor de camera. "Even een momentje pakt om een beetje dichterbij te staan. Dat is leuk."

Els heeft uit Nederland allerlei Hollandse lekkernijen meegenomen, zo ook een XXL-rookworst. "Dat past bij de lengte", grapt Robert Jan. "Die grapjes maken is leuk. Zo moet je elkaar een beetje teasen, zoals we dat zeggen. Dat zet wel de toon", vertelt hij achteraf over zijn dubbelzinnige opmerking. 

En zo eindigt de dag vrolijk en vol gelach. Of het zo leuk blijft of dat het lachen de twee snel vergaat, zie je elke maandag tot en met donderdag in B&B Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je terug én vooruit.

Lees meer over
B&B Vol liefde