Bad

Rashida Jones als kind gebeten door chimpansee van Michael Jackson

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Rashida Jones als kind gebeten door chimpansee van Michael Jackson
RTL

Rashida Jones (48) is toen ze nog klein was ooit gebeten door Bubbles, de chimpansee van Michael Jackson. Dat vertelt de actrice en dochter van muziekproducent Quincy Jones tegen 'The New Yorker'.

"Hij begon toen door de kamer te rennen en met boeken te gooien"

De actrice was 9 jaar oud toen ze door het huisdier van The King of Pop werd gebeten. "Hij zat in een kooi en hij pakte mijn haarband uit mijn hand", herinnert Rashida zich. "Hij speelde ermee en wilde hem niet teruggeven. Dus ik deed de deur van zijn kooi open en hij kwam eruit. Hij begon toen door de kamer te rennen en met boeken te gooien. Het was een soort nachtmerrie."

Michael Jackson zou bijna 500 miljoen aan schuld hebben toen hij stierf
Lees ook

Michael Jackson zou bijna 500 miljoen aan schuld hebben toen hij stierf

Rashida ging naar het dier en probeerde hem met een ferme 'nee' te laten stoppen. "Ik zag hoe Michael dat ook zo deed. Maar ik gaf hem ook een kleine tik op zijn hoofd, gewoon een klein tikje. Toen pakte hij mijn hand als een soort broodje vast en beet erin", vertelt de Amerikaanse. "Traumatisch."

Bubbles werd in 1983 geboren en op jonge leeftijd door Michael in huis genomen. Sinds 2005 woont hij in een soort apenopvang in Florida.

Lees meer over
Michael Jackson