Babynieuws

Boer Tom en zijn Marieke verwachten derde kindje: 'Zo trots'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @boer_tom Boer Tom en zijn Marieke verwachten derde kindje: 'Zo trots'
RTL

Boer Tom (42) en zijn Marieke verwachten een derde kindje. Dat laat de tuinman uit 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven' weten op Instagram.

"We wilden allebei een groot gezin en we zijn heel dankbaar dat dat ook gelukt is"

Tom en zijn gezin hebben genoten van de vakantie. 'Wat zijn we heerlijk op vakantie geweest, naar twee topcampings in de buurt', schrijft hij. Maar Tom moet nog iets kwijt. 'Nu nog met z’n viertjes want Moos en Kees krijgen binnenkort een zusje!' De boer is erg blij met deze aanvulling van zijn familie. 'Zo trots op ons gezinnetje!'

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post.)

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Boer Tom en liefje Marieke hadden meer kinderen gewild: 'Zwanger worden ging niet makkelijk'
Lees ook

Boer Tom en liefje Marieke hadden meer kinderen gewild: 'Zwanger worden ging niet makkelijk'

Tom en Marieke hebben al twee zoons. Nu krijgt het stel ook een dochter. "Ik zie haar hier al helemaal rondlopen, zo'n schattig meisje, een mini-Marieke", vertelt Tom aan de website van Boer zoekt Vrouw, waaraan hij in 2014 meedeed. "We wilden allebei een groot gezin en we zijn heel dankbaar dat dat ook gelukt is." 

De kinderen van Tom hebben erg zin in de komst van hun zusje. "Ze geven de hele tijd kusjes en knuffels aan de buik. En vooral Moos (5 jaar) maakt het nu heel bewust mee. Heel leuk om te zien." Een broertje was echter minder welkom geweest. "Als het een broertje zou worden, moesten we maar een ander leuk huis voor hem zoeken", heeft Moos gezegd.

De zwangerschap van Marieke verloopt voorspoedig. "Ze voelt zich supergoed, al is deze zwangerschap wel iets zwaarder dan de andere twee. Maar ook omdat er al twee jongetjes rondlopen, én ze heeft een drukke baan. Gelukkig gaat ze over een paar weken al met verlof." De babykamer is gelukkig al klaar. 

Het was niet makkelijk voor het stel om zwanger te worden en Marieke heeft meerdere miskramen gehad. "Dat is heel moeilijk en maakt elke zwangerschap steeds iets onzekerder. Ook omdat we allebei ouder worden. We zijn daarom misschien nu nog wel dankbaarder dat er weer zo’n wondertje aan komt", vertelt Tom openhartig. 

Lees meer over
Boer Tom