GEEN HARRY OP Z'N HOOFD DIE ER AAN DENKT

Prins Harry weigert verjaardagsuitnodiging van koning Charles

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Prins Harry weigert verjaardagsuitnodiging van koning Charles
RTL

Koning Charles (74) moet een belangrijk persoon missen op zijn verjaardag. Volgens insiders heeft prins Harry (39) de uitnodiging voor het feest afgeslagen. Harry zou er niks voor voelen om op 14 november met zijn familie de 75ste verjaardag van zijn vader te vieren.

Dit staat in schril contrast met de zeventigste verjaardag van koning Charles. Prins Harry en zijn vrouw Meghan stellen vijf jaar geleden zelfs hun huwelijksreis uit om bij de verjaardag te kunnen zijn. Inmiddels is de band tussen het stel en de koninklijke familie dusdanig verslechterd dat Harry de uitnodiging aan zich voorbij laat gaan.

Prins Harry: 'Trauma's van overlijden moeder aangewakkerd na militaire uitzending'
Lees ook

Prins Harry: 'Trauma's van overlijden moeder aangewakkerd na militaire uitzending'

Het zou de tweede keer zijn dat Harry een uitnodiging afslaat om tijd met zijn vader door te brengen. Afgelopen september nodigt zijn vader hem nog uit op Balmoral om koningin Elizabeth een jaar na haar overlijden te herdenken. Prins Harry is dan wel in het land, maar weigert om langs te komen.

Als je de Sunday Times mag geloven, is de verstandhouding tussen Harry en Charles nog steeds niet goed. De onthullingen van Harry over zijn stiefmoeder Camilla maken Charles erg boos, waardoor de vader en zoon amper met elkaar praten.

De koninklijke familie stond in september niet stil bij de verjaardag van Harry en volgens insiders ontving Harry destijds geen persoonlijke felicitaties van de familie. 

Lees meer over
Prins HarryKoning Charles