Big Brother is watching you

'Familie van prinses Kate woedend om Big Brother-deelname oom'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Getty Images'Familie van prinses Kate woedend om Big Brother-deelname oom'
RTL

Alsof de Britse royals niet al genoeg aan hun hoofd hebben, verschijnt naar verluidt de oom van prinses Catherine (42) in 'Big Brother'. Kates familie zou zich grote zorgen maken, omdat ze vrezen dat Gary Goldsmith (58) de prinses van Wales en het koningshuis flink wat kopzorgen kan bezorgen.

"Kate kan deze stress niet gebruiken"

Gary is de jongere broer van Kates moeder, Carole Middleton. De zakenman zou gespot zijn in het hotel waar de bekende deelnemers van Celebrity Big Brother verblijven, maar producent ITV wil zijn aanwezigheid in de realityshow bevestigen noch ontkennen. We zullen er snel genoeg achterkomen, want de eerste aflevering is maandagavond te zien op de Britse tv. 

Prinses Kate weer thuis na buikoperatie: 'Het gaat beter'
Lees ook

Prinses Kate weer thuis na buikoperatie: 'Het gaat beter'

Bronnen laten aan The Independent weten dat Kates ouders 'woedend' zijn als hij deelneemt aan de show. "Gary zegt dat hij streng is toegesproken door Kates moeder Carole en haar vader Michael. Ze zijn er niet blij mee dat hij aan Celebrity Big Brother meedoet. Ze zijn er woedend over. Kate kan deze stress niet gebruiken." Kensington Palace houdt de lippen over deze kwestie tot nu toe stijf op elkaar.

Ondertussen is Kate al enkele maanden uit het publieke oog verdwenen vanwege een buikoperatie in januari. Over de reden achter deze medische ingreep bestaat nog veel onduidelijkheid, want anders dan bij koning Charles, bij wie kanker is gediagnosticeerd, laat het Britse koningshuis niets los over wat er exact met de vrouw van prins William aan de hand is.

Lees meer over
Prinses KatePrins WilliamKoning CharlesBritse koningshuisBig Brother