Druk van de Katel

Look-a-like prinses Kate spreekt zich uit over complottheorieën die ontstonden door filmpje bij boerderijwinkel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLook-a-like prinses Kate spreekt zich uit over complottheorieën die ontstonden door filmpje bij boerderijwinkel
RTL

Over de Britse prinses Kate (42) is de afgelopen weken behoorlijk wat te doen. Na het Photoshop-schandaal waar de prinses van Wales zelf bij betrokken was, is er nu weer een filmpje van haar opgedoken waarop ze samen met haar man prins William (41) te zien is bij een boerderijwinkel. Sommige mensen zeggen echter dat de vrouw op de beelden niet Kate zelf is, maar haar look-a-like Heidi Agan. En die laatste spreekt zich daar dan weer over uit in gesprek met de Britse tabloid 'The Mirror'.

"Ik geloof 100 procent dat het Kate Middleton en William zijn in die video"

"Het is duidelijk dat er speculatie is over de of het echt Kate en William zijn op die beelden", zegt Heidi tegen de krant. "Sterker nog, mijn eigen sociale media-kanalen werden overspeeld omdat mensen denken dat ik het ben, maar ik weet dat dat niet zo is. Ik was aan het werk, dus ik weet dat ik dat niet ben. Ik geloof 100 procent dat het Kate Middleton en William zijn in die video."

De beelden waar het allemaal om gaat zijn maandag gelekt door de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Daarop lopen William en Kate vlakbij de winkel.

Ook nieuwe beelden prinses Kate nemen niet bij iedereen twijfel weg
Lees ook

Ook nieuwe beelden prinses Kate nemen niet bij iedereen twijfel weg

Sinds Kate in januari van dit jaar een buikoperatie heeft gehad, is er ontzettend veel over haar te doen. Het is namelijk niet bekend waarom ze precies is geopereerd.

Vorige week verscheen voor het eerst een nieuwe foto van Kate, samen met haar drie kinderen. Die foto bleek echter flink gemanipuleerd te zijn. Later bleek Kate zelf dat gedaan te hebben. En dus zijn er meer en meer vragen over waar Kate écht is, maar vooral: hoe gaat het met haar? In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Prinses Kate