Omgangsverbod

Zoon Mette-Marit heeft contactverbod opgelegd gekregen na mishandeling ex

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoon Mette-Marit heeft contactverbod opgelegd gekregen na mishandeling ex
RTL

Marius Borg Høiby (27), de zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit (51), heeft een omgangsverbod opgelegd gekregen met de vrouw die hem beschuldigt van mishandeling. Het verbod duurt tot en met maart volgend jaar. Dat heeft de advocaat van het vermeende slachtoffer laten weten aan de Noorse omroep NRK.

Marius Borg werd in augustus opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn inmiddels ex-vriendin. Hij zou haar hebben geslagen en haar huis hebben vernield. De stiefzoon van de Noorse kroonprins Haakon wordt bovendien verdacht van bedreiging. 

Het slachtoffer was aanvankelijk tegen een contactverbod. Het stel werd na het geweldsincident ook nog met elkaar gesignaleerd en het slachtoffer zou nog contact hebben met kroonprinses Mette-Marit. De advocaat laat vandaag weten dat er wel degelijk sprake is van een contactverbod. 

Noorse kroonprinses Mette-Marit praat met vermeend slachtoffer van zoon
Lees ook

Noorse kroonprinses Mette-Marit praat met vermeend slachtoffer van zoon

Naast dit slachtoffer zijn er nog twee ex-vriendinnen van hem verhoord. Juliane Snekkestad en Nora Haukland verklaarden dat hij zich ook tegenover hen schuldig heeft gemaakt aan zowel fysieke als psychische mishandeling. Het contactverbod geldt vooralsnog niet voor hen.

Jeroen Snel sprak eerder over de mogelijke gevolgen van de arrestatie voor Marius Borg. De video bekijk je hieronder.