Moet je rijk zijn om te kunnen beleggen?

Door RTL Z··Aangepast:
© RTL Z BeursspelMoet je rijk zijn om te kunnen beleggen?
RTL Z Beursspel

Janneke Willemse bespreekt wekelijks in "Beleggen voor Beginners" een thema waarover je als beginnende belegger meer wil weten. Deze week gaat ze in op de vraag of je rijk moet zijn om te kunnen beleggen.

Moet je van Dagobert Duck grootte zijn en zwemmen in het geld om te kunnen beleggen? Nee, zeker niet. Je kunt er wel rijk mee worden in het bijzonder als je op jonge leeftijd begint. Beleggen met kleinere bedragen kan veel opleveren, maar er zijn wel een paar zaken waar je op moet letten. Janneke praat je bij.

Speel jij al mee met het RTL Z Beursspel? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Sparen of beleggen? Kiezen is niet nodig
Lees ook

Sparen of beleggen? Kiezen is niet nodig

Lees meer over
Janneke WillemseBeleggenBeursspel