Ineens dezelfde naam

Corona Hotel wordt selfie-hotspot: 'Deze gaat op Snapchat'

Door Editie NL··Aangepast:
© Editie NLCorona Hotel wordt selfie-hotspot: 'Deze gaat op Snapchat'
RTL

Het coronavirus houdt de hele wereld in z’n greep, maar wat als je hotel ineens dezelfde naam heeft als dat gevreesde virus? Dan wordt het een soort selfie-hotspot, merken ze bij het Corona Boutique Hotel in Den Haag.

"Wij zijn natuurlijk gewend aan onze naam, maar gasten staan soms toch even raar te kijken", zegt assistent hotelmanager Lisa Muller tegen Editie NL. "Dan denken ze bij het inchecken: 'hé, jullie hebben dezelfde naam'."

Heeft Corona last van virus? 'Slechte publiciteit is ook publiciteit'
Lees ook

Heeft Corona last van virus? 'Slechte publiciteit is ook publiciteit'

Toch is het aantal boekingen niet gedaald. Sterker nog, er worden alleen maar meer kamers verkocht. "We weten niet of dat iets met het virus te maken heeft, maar het gaat erg goed."

© Editie NL

Selfies

En het hotel zit ook zeker niet om aandacht verlegen. Sinds de uitbraak van het virus stoppen voorbijgangers regelmatig om even een selfie te nemen. "Deze gaat op Snapchat", lacht een scholier. "Zodat anderen mee kunnen genieten van onze lol. Het is toch grappig dat er 'Corona' staat."

"Ik hoop natuurlijk dat het virus zo snel mogelijk over is", zegt Muller. "Maar tot nu toe heeft het ons eigenlijk alleen maar positieve dingen gebracht.

Lees meer over
CoronavirusFotoSelfieHotelDen Haag