B&B Vol Liefde

B&B-houdster Denise: ‘Hondje Joey belangrijker dan een man'

Door RTL··Aangepast:
B&B-houdster Denise: ‘Hondje Joey belangrijker dan een man'
RTL

Op kerstavond stelden elf razend enthousiaste B&B-eigenaren zich voor aan televisiekijkend Nederland. Pas vanaf de zomer is hun zoektocht naar de ware te zien in ‘B&B: Vol Liefde’, maar op rtl.nl leer je in de wekelijkse rubriek 'Get To Know Me' de B&B-eigenaren alvast kennen. Deze week staat de sportieve Denise (30) centraal, die een B&B in Spanje runt.

Wat is je grootste afknapper bij een man?

“Iemand die zich beter voelt dan de rest, dat is echt een afknapper. Dat narcistische en dominante… daar kan ik echt niet tegen. Ik ben zelf namelijk heel zachtaardig en lief, dus dat gaat niet samen.”

“En hij moet ambities hebben. Ik zou het ook helemaal niet erg vinden als je een beetje langs elkaar heen leeft, wanneer je allebei druk bent. Dan is de tijd die je wel samen hebt extra speciaal. Ik heb ook een lange afstandsrelatie gehad en dat ging ook goed. Hij ging alleen wel vreemd. Dat was iets minder.”

 

Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt?

“Mijn moeder heeft een lange tijd op Ibiza gewoond, dus daar was ik vaak. Die reizen waren de mooiste reizen die ik ooit hebt gemaakt. Die baaien en stranden daar zijn echt fantastisch.”

“Ooit wil ik nog afreizen naar Costa Rica of Amerika. Ik zou het dan wel heel leuk vinden om dat met mijn geliefde te doen. Dan ben ik overigens wel wat meer van het luxe dan echt van het backpacken.”

Roxanne en Mitch uit B&B Vol Liefde kunnen elkaar niet loslaten
Lees ook

Roxanne en Mitch uit B&B Vol Liefde kunnen elkaar niet loslaten

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

“Aan mijn uiterlijk zou ik niks willen veranderen. Qua karakter zou ik wel wat geduldiger willen zijn. Dat moet ik echt leren. Zo ben ik nu bezig met het bouwen van een zwembad, dat verloopt echt dramatisch… De mensen willen hier gewoon niet werken, dus je moet echt heel erg geduldig zijn. Veel met mensen bellen, heel veel praten en vooral geduldig afwachten. Het zwembad is al drie maanden bijna af en nu bij de laatste loodjes komen ze gewoon niet meer opdagen. Dan raakt mijn geduld wel een beetje op.”

Wat is je grootste angst?

“Het is mijn grootste angst om mijn dierbaren te verliezen. Mijn moeder werkt hier bij de receptie en mijn oom en tante hebben het appartement naast mij gekocht. Ik kan echt niet zonder hen, maar ook niet zonder mijn hondje Joey. Mijn toekomstige man zal wellicht ooit samen met Joey op de eerste plek staan, maar boven Joey? Dat nooit.”

 

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

 “Ik hoop dat ik dan nog steeds aan het werk ben bij mijn B&B in Spanje. Dat is gewoon zo’n mooi project. Daar ben ik nu vijf jaar mee bezig en dat zou ik zo nog vijf jaar kunnen doen.”

“Ook zou ik in de toekomst andere projecten willen oppakken hier in de buurt. Ik zou wel een cafetaria of een koffietentje willen beginnen. Maar dan natuurlijk wel met een leuke partner!”

Ben jij de lieve, sportieve en vooral ook ambitieuze man die Denise zoekt? En zou jij graag met haar meegaan naar Costa Rica? Geef je dan op voor ‘B&B Vol Liefde’ en misschien ben je er wel bij wanneer ze de eerste duik neemt in haar (eindelijk) afgemaakte zwembad.