Bloemen, kaarten en kaarsjes

Kinderen Peter R. de Vries bedanken voor steun: 'Doet ons ontzettend goed'

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© Omroep MaxKinderen Peter R. de Vries bedanken voor steun: 'Doet ons ontzettend goed'
RTL

De kinderen van Peter R. de Vries hebben vanavond in het programma Tijd voor MAX bedankt voor alle steun die zij hebben ontvangen na de aanslag op hun vader een week eerder. "Dank voor de fantastisch mooie woorden, bloemen, kaarten en kaarsjes die jullie voor onze vader branden."

Tijd voor MAX zond vanavond een speciale live-uitzending uit om geld op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen. De inzamelingsactie werd vorige maand gestart door Peter R. de Vries. Inmiddels is al meer dan 900.000 euro opgehaald. Het doel is om minimaal 1 miljoen euro in te zamelen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een update over zijn medische situatie geven ze niet. "Daarover is nog heel veel onzeker, en daar kunnen we dus ook nog niet zo heel veel over vertellen", zei dochter Kelly in het televisieprogramma.

"We weten wel dat hij in ontzettend goede handen is. En dat de doktoren en verpleegkundigen fantastisch werk leveren." Ook bedankte Kelly alle mensen die de familie steunen. "Dat doet ons ontzettend goed in deze moeilijke tijden."

Tanja Groen

Zoon Royce zei het fantastisch te vinden dat de zaak van Tanja Groen nu zoveel aandacht krijgt. "De afgelopen maanden is mijn vader dag en nacht met de stichting bezig geweest. Het is een droom van onze vader om deze zaak en vele andere zaken tot een oplossing te brengen. Laten we samen proberen om deze droom werkelijkheid te laten worden."

De uitzending van Omroep MAX volgt een week na de aanslag op Peter R. de Vries. De Vries werd vorige week dinsdag neergeschoten in het centrum van Amsterdam, na een uitzending van RTL Boulevard waar hij te gast was. Twee verdachten zijn opgepakt.

Advocaten Nabil B. gaan door ondanks aanslag Peter R. de Vries: 'Wij willen niet wijken'
Lees ook

Advocaten Nabil B. gaan door ondanks aanslag Peter R. de Vries: 'Wij willen niet wijken'

Lees meer over
Peter R. de VriesTanja GroenOmroep MAX