ER AAN DE HAREN BIJSLEPEN

Cynthia verklaart heftige entree in Ex on the Beach: 'Het was zelfbescherming'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCynthia verklaart heftige entree in Ex on the Beach: 'Het was zelfbescherming'
RTL

De entree van Cynthia (22) zorgt twee weken geleden voor de nodige ophef in 'Ex on the Beach'. Zo haalt ze direct uit naar Michelle (21) en vliegt ze ook nog eens Giorgina (20) in de haren. Boze tongen beweren dat deze actie door de makers van het programma is ingefluisterd, maar daar is volgens het realitysterretje niets van waar. In een nieuwe aflevering van 'De Beach Bar' vertelt Cynthia eindelijk haar kant van het verhaal.

"Er is veel gebeurd in mijn leven waardoor ik nu zo ben"

Terwijl de cast van Ex on the Beach denkt een leuke avond in het vooruitzicht te hebben met een sensuele dansles, verschijnt Cynthia ten tonele. Ze maakt bij haar aankomst snerende opmerkingen naar de andere meiden over hun uiterlijk en zegt zelf het mooiste natuurlijke lichaam te hebben van alle aanwezige dames. En dat schiet bij Giorgina in het verkeerde keelgat. Wat volgt is een ordinaire catfight. Toch heeft Cynthia daar achteraf gezien geen spijt van: “Ik ben zelfverzekerd, dus ik vind dat ik dat mag zeggen.”

Megan en Joey uit EOTB gelukkig in de liefde: 'Nog nooit een meid naar huis meegenomen'
Lees ook

Megan en Joey uit EOTB gelukkig in de liefde: 'Nog nooit een meid naar huis meegenomen'

Ze vervolgt haar verhaal: "Giorgina vond dat ik niet aan haar meiden moest zitten. En ze beweerde dat ze echt is. Dat is ze niet." Veel kijkers spreken op sociale media hun verontwaardiging uit over het gedrag van de nieuwbakken Ex on the Beach-ster en vermoeden dat haar entree in scène is gezet. Totale onzin, volgens Cynthia: "Het was zelfbescherming. Ik wil het daar niet over hebben, maar er is veel gebeurd in mijn leven waardoor ik nu zo ben."

Giorgina en Cynthia zien elkaar na de opnames van het programma lange tijd niet, maar onlangs lopen ze elkaar toch weer tegen het lijf in een club. Hoe dat precies is afgelopen, dat zie je hieronder in een nieuwe aflevering van De Beach Bar.

Lees meer over
Fawry not Sawry Ex on the Beach