I HAVE NOTHING

Ex Kevin Costner wil villa pas verlaten na toezegging toelage

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx Kevin Costner wil villa pas verlaten na toezegging toelage
RTL

Christine Baumgartner (49), de ex-partner van Kevin Costner (68), wil het landhuis in de staat Californië waarin de twee woonden pas verlaten op het moment dat de acteur heeft toegezegd haar financieel te blijven steunen. Dat zou blijken uit gerechtelijke documenten die in handen zijn van 'Radar Online'.

Christine vroeg op 1 mei de scheiding van Kevin aan. Volgens de huwelijkse voorwaarden had zij vanaf dat moment dertig dagen om hun villa ter waarde van 135 miljoen dollar in Carpinteria te verlaten. Daar stemde de tassenontwerpster echter niet mee in zolang ze geen garantie had dat de acteur haar financieel zou ondersteunen.

Ex-vrouw Kevin Costner eist ruim 2 ton per maand aan alimentatie
Lees ook

Ex-vrouw Kevin Costner eist ruim 2 ton per maand aan alimentatie

Uit nieuwe documenten blijkt nu dat Christine ermee ingestemd heeft het huis op 31 augustus te verlaten, op voorwaarde dat Kevin voldoet aan 'alle ondersteunings- en vergoedingsbevelen die de rechtbank hem op 12 juli zal opleggen'. Op die datum volgt de eerstvolgende hoorzitting in hun echtscheidingszaak. Uit de papieren blijkt onder meer dat Christine twijfelde om zonder helder plan voor alimentatie al te vertrekken. Daarnaast wilde ze voorkomen dat haar kinderen meerdere keren zouden moeten verhuizen.

Een woordvoerder van Kevin bracht eerder naar buiten dat de aanvraag tot echtscheiding van zijn vrouw voor de acteur als een volslagen verrassing kwam. De Oscarwinnaar en Christine hadden sinds 2000 een relatie en waren sinds 2004 getrouwd. Samen hebben zij drie kinderen, van 15, 14 en 12 jaar oud.