ORANJEKOORTS

René van der Gijp vanavond 'gewoon' weer aan tafel bij De Oranjewinter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRené van der Gijp vanavond 'gewoon' weer aan tafel bij De Oranjewinter
RTL

Iedereen die René van der Gijp (61) zondagavond gemist heeft aan tafel bij 'De Oranjewinter' kan opgelucht ademhalen. De voetbalanalist is maandagavond namelijk 'gewoon' weer te zien op zijn vaste stekkie, zo meldt de website van 'Vandaag Inside'.

"Hij was er even aan toe om een klein beetje rust te nemen"

René keert maandag terug na een 'kort en hevig' griepje, waardoor hij gisteren verstek laat gaan. Volgens presentator Wilfred Genee voelt René zich aan het begin van het weekend al niet topfit. "Ja, hij was toen natuurlijk ook al wat ziek. Hij was er even aan toe om een klein beetje rust te nemen."

Kijkers Oranjewinter moeten René van der Gijp missen: 'Hij moet uitrusten'
Lees ook

Kijkers Oranjewinter moeten René van der Gijp missen: 'Hij moet uitrusten'

Hélène Hendriks, gisteren te gast, mist René na één aflevering. Zo vertelt ze in de uitzending dat ze 'een verschil merkt' zonder hem aan tafel. Dat is volgens haar niks ten nadele van 'kijkcijferkanon' Job Knoester, die als vervanger is gevraagd. "Kom maar snel terug, René."

Volgens Johan Derksen heeft René ook 'de lach aan zijn kont', iets waar veel cabaretiers volgens de Snor jaloers op zijn. De Oranjewinter zie je iedere dag rond de klok van 22.00 uur op SBS6.

Lees meer over
René van der Gijp