MAFS GEDOE

Rein uit MAFS heeft geen contact meer met Danny: 'Moet van twee kanten komen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Twee koppels vinden afgelopen seizoen in 'Married at First Sight' de liefde. Maar de liefdespijlen van de experts schieten niet altijd raak. Dat weet ook Rein, die in 2019 meedoet aan het programma en wordt gematcht aan Danny. Op het eerste gezicht lijkt het een perfecte combo, maar toch gaat het mis. Heeft Rein inmiddels alsnog zijn prins op het witte paard gevonden? Dat vertelt de voormalig 'MAFS'-deelnemer in de eerste aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker'.

"Ik weet dat hij druk is, maar als het contact niet wederzijds is dan hoeft van mij ook niet echt contact"

In het online format Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker gaat onze Aran Bade langs bij oud-kandidaten uit voorgaande seizoenen. Want hoewel het achtste seizoen van Married at First Sight alweer in volle gang is, zijn we ook reuze benieuwd hoe het nu met de deelnemers uit de eerdere zeven seizoenen gaat. Zijn ze inmiddels gelukkig in de liefde? Worden ze nog veel herkend op straat? En hoe kijken ze naar het nieuwe seizoen?

In de eerste aflevering gaat Aran langs bij Rein. In 2019 besluit hij zich op te geven voor Married at First Sight en blind te vertrouwen op de experts. Iets wat hij wel vaker doet, want ook zijn huis koopt Rein zonder het eerst te zien. Rein stapt tijdens het programma in het huwelijksbootje met Danny, maar hun liefdessprookje spat al snel uit elkaar en Danny vraagt om een scheiding. "Ik denk dat Danny toch echt wel wat relaxter is dan ik. Ik ben vergeleken met Danny toch wel meer een levensgenieter en spontaner, in de zin van: ik ga dingen aan en zie wel hoe het loopt", zo verklaart Rein nu.

MAFS-koppel Martijn en Nicole liep elkaar op haar na mis in echte leven
Lees ook

MAFS-koppel Martijn en Nicole liep elkaar op haar na mis in echte leven

Hoewel het koppeltje uiteindelijk een scheiding aanvraagt, houden ze wel contact. Rein vertelt dat hij en Danny elkaar nog regelmatig spreken. Een halfjaar geleden wordt het stel zelfs nog herenigd door Jamai Loman. "Het was wel heel bijzonder om Danny weer te zien", vertelt Rein. "Het was vooral raar omdat wij niet heel lekker uit elkaar zijn gegaan en anderhalf jaar geen contact hebben gehad, of elkaar gezien hebben. Dus dan is het echt zo van: hoe ga je elkaar aantreffen? Hoe gaat hij reageren? Wat gebeurt er?"

Hij vervolgt: "Natuurlijk wil ik contact blijven houden, we hebben echt wel hele mooie dingen meegemaakt met elkaar. Maar het contact moet wel wederzijds zijn. Ik weet dat hij druk is, maar als het contact niet wederzijds is dan hoeft van mij ook niet echt contact. Ik ben al blij dat we elkaar gezien hebben. En als we elkaar een keer op een reünie of ergens tegenkomen, dat we leuk met elkaar kunnen praten."

Of hij inmiddels wel gelukkig in de liefde is? Helaas niet. Volgens Rein is het op dat gebied 'rustig'.

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Aran BadeMarried at First SightMarried at First Sight: Een ErvaRING Rijker