HET HAZESJE ZIJN

Hélène Hendriks deelt flauw sneertje uit richting André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHélène Hendriks deelt flauw sneertje uit richting André Hazes
RTL

Al twee dagen op rij deelt Hélène Hendriks (42) in 'HLF8' een pittig, of beter gezegd krokant, plaagstootje uit aan iemand uit de familie Hazes. Maandag is Rachel (52) de klos, een dag later is André (28) aan de beurt.

"Dat was een heel flauw sneertje"

Aan tafel bij HLF8 gaat het over een eventuele toekomstige terugkeer van The Voice. Hélène vraagt haar tafelgasten dan wie zij in de jury zouden willen zien. "Het moet wel een spraakmakend iemand zijn. Misschien Dré Hazes?" zegt tafelgast Annemarie van Gaal daarop.

Hélène vervolgens: "Ja, want hij staat nog niet genoeg in de schijnwerpers natuurlijk." Van die uitspraak lijkt de presentatrice zelf ook een beetje te schrikken. "Wat flauw, haha. Dat was een heel flauw sneertje", voegt ze lachend toe.

Boek over André Hazes met 'nieuwe feiten' op komst
Lees ook

Boek over André Hazes met 'nieuwe feiten' op komst

Maandag nam Hélène de moeder van André, Rachel, al op de hak. In showbizzland ging het die dag nergens anders over dan de rechtszaak over onder andere de gecremeerde kroket. Rachel wenst namelijk dat Yvonne Coldemeijer haar niet meer zo noemt. Hélène hield in de uitzending een kroket omhoog in HLF8.

In de rechtbank van Amsterdam stonden de Hazes-matriarch en de juicevlogger tegenover elkaar. Hoe dat er precies aan toe ging, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Hélène HendriksAndré Hazes