WAT EEN MAFS IDEE

Chantal van MAFS liet tattoo voor kleindochter metéén na geboorte zetten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @sjan_pinkChantal van MAFS liet tattoo voor kleindochter metéén na geboorte zetten
RTL

Met uitspraken als 'krijg de cholera!' was Chantal Huf een markant figuur in het zesde seizoen van 'Married at First Sight'. Tegenwoordig moet Chantal wat beter opletten wat ze allemaal zegt, want voordat ze het weet neemt haar kleindochter Lina, - voor wie ze meteen een tatoeage liet zetten na de geboorte - het over. In een nieuwe 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' vertelt de trotse oma honderduit over haar kleine prinsesje en dat plakplaatje.

"Hij zei meteen: je mag me bellen en dan kom ik naar de shop"

Als Aran vraagt of ze last heeft van slapeloze nachten, antwoordt het MAFS-icoon dat ze eigenlijk nergens last van heeft. "Nou, ik heb het heel relaxed. Want ik heb een kleindochter die al gewoon doorslaapt", legt ze uit. Voor haar dochter Lorena is het daarentegen 'toch wel heftig'. 'Wenkie' vertelt: "Ondanks dat ze zo jong is, 21, zie ik toch wel... en ondanks een hele vlotte bevalling is het toch wel heel heftig."

Rein uit MAFS heeft geen contact meer met Danny: 'Moet van twee kanten komen'
Lees ook

Rein uit MAFS heeft geen contact meer met Danny: 'Moet van twee kanten komen'

Wat Aran opvalt tijdens hun gesprek is de tatoeage op Chantal haar hand, die ze 'gelijk' voor haar kleindochter heeft laten zetten. "Dat had ik ook afgesproken met degene die mij altijd tatoeëert: als mijn kleindochter is geboren, maakt niet uit hoe laat - en hij zei meteen: je mag me bellen en dan kom ik naar de shop. En dan heb ik ook echt gedaan."

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Mick hieronder terug.

Lees meer over
Aran BadeMarried at First SightMarried at First Sight: Een ErvaRING Rijker