B&B VØL LIEFDE

Caroline geeft update over zoektocht naar B&B in Zweden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© EditieNL Caroline geeft update over zoektocht naar B&B in Zweden
RTL

Eind vorig jaar deelde Caroline uit 'B&B Vol Liefde' mee op zoek te zijn naar een nieuwe bed and breakfast in Zweden. Momenteel is ze al druk bezig met bezichtigen in het Scandinavische land, zo laat ze weten via Instagram.

"Vanaf vandaag gaan we ook echt bezichtigen"

Caroline heeft haar volgers beloofd om hen mee te nemen in haar zoektocht naar de perfecte bed and breakfast in Zweden. Die belofte komt ze na, want op Instagram houdt ze haar volgers bij elke stap op de hoogte. "Ik zit inmiddels in de auto, want ik rijd weer naar het vliegveld en niet om naar huis te gaan." Dat bezichtigen doet ze trouwens niet alleen. "Een heel goede vriend Danny, die komt er nu aan. Die gaat me meehelpen in keuzes maken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Caroline uit B&B Vol Liefde onder het mes gegaan: 'Even in revisie'
Lees ook

Caroline uit B&B Vol Liefde onder het mes gegaan: 'Even in revisie'

Caroline geeft meteen een update over hoe de eerste bezichtiging is gegaan. Helaas niet al te best: "We hebben vandaag iets gezien wat het duidelijk niet wordt", zegt ze over de woning. Ach, het kan maar beter duidelijk zijn. Caroline gaat dan ook niet bij de pakken neerzitten: "We proosten op morgen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Caroline sloot in de zomer van 2021 noodgedwongen de deuren van haar bed and breakfast in Oostenrijk. Door de coronacrisis was het niet langer rendabel om haar lodge te runnen, waarop ze besloot om afscheid te nemen.

Lees meer over
B&B Vol liefde